HOROSCOP: Ce ţi-au rezervat astrele pentru duminică

HOROSCOP: Finalul acestei saptamani este potrivit retragerii in locuri izolate, departe de iuresul cotidian

22 feb. 2014, 18:22
HOROSCOP: Ce ţi-au rezervat astrele pentru duminică

HOROSCOP: Berbec
Sambata inca te mai preocupa banii si bunurile pe care le ai in comun cu altii. Sunt posibile discutii aprinse pe aceste teme, mai ales ca tu esti acela care trebuie sa achite facturi, taxe restante sau alte tipuri de datorii. Ocupa-te pe indelete de tot ce tine de capitolul financiar si ai incredere ca vor veni si vremuri mai bune in acest sens. Duminica este favorabila relationarii cu persoanele aflate departe de granitele tarii, dar si pentru alcatuirea planurilor de calatorii in strainatate. Seara mergi la un teatru sau vizioneaza un film bun.  

HOROSCOP: Taur
Finalul acestei saptamani este potrivit discutiilor parteneriale, pe teme financiare. Posibil sa fie vorba despre achitarea unor facturi restante sau despre plata unor daune pe care fie partenerul de viata, fie o ruda, fie un colaborator profesional le-au facut undeva, candva si acum trebuie achitate. Evident ca aceste persoane apeleaza la tine, deoarece istoria s-a mai repetat si se repeta in continuare. Ar fi bine sa eviti implicarea emotionala si materiala in treburile altora. Pune-ti bani deoparte de care sa stii doar tu.

HOROSCOP: Gemeni
La finalul acestei saptamani se contureaza chestiuni parteneriale. Sunt posibile discutii aprinse pe teme financiare, in special pe tema banilor obtinuti din munca pe care o desfasori la serviciu. Acasa, partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca muncesti prea mult, iar veniturile tale nu sunt pe masura. Traversezi o perioada in care se contureaza alte variante de castig, insa banii propriu-zisi vor veni mai tarziu. Ai rabdare si, cheltuieste strictul necesar. Discutiile cu un partener de afaceri sau colaborator profesional sunt importante, dar nu definitorii.

HOROSCOP: Rac
Weekend-ul acesta este favorabil treburilor de rutina, fie ale casei, fie ale serviciului. Tentatia este de a continua activitatile profesionale si de a neglija pe cele necesare traiului tau zilnic personal. Recomandabil este sa lasi deoparte serviciul si sa te ocupi doar de tine si de cei dragi. Exista tensiuni printre colegii de serviciu, insa evita-le si ocupa-te doar de sarcinile tale de lucru. Sanatatea ta este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv, in speta ficatul. Dozeaza-ti eforturile, adopta o dieta de sezon si odihneste-te mai mult.

HOROSCOP: Leu
Finalul acestei saptamani este favorabil distractiilor si relationarii cu persoana iubita si cu copiii. Organizeaza iesiri in aer liber sau o reuniune amicala la un restaurant sau un club. Este posibil sa intampini neplaceri din partea celor dragi, insa foloseste-ti farmecul si puterea interioara caracteristice pentru a-i aduce pe toti la unison. Comunicarea este defectuoasa, de aceea fii prudent. Totusi, nu forta nota si ingrijeste-te mai mult de sufletul si trupul tau. Pe de alta parte a-i putea sa iti indrepti atentia si catre un hobby.

HOROSCOP: Fecioara
Sambata sunt posibile mai multe drumuri pe distante scurte, fie pentru a-ti rezolva chestiuni personale, fie pentru a rezolva cateva treburi restante de la serviciu. Insa, tema principala a acestui weekend ramane casa si familia. Este nevoie sa te ocupi pe indelete de treburile gospodaresti si de nevoile membrilor familiei. Minunat este ca prietenii te pot ajuta in demersurile tale casnice sau in orice ai nevoie vizavi de sectorul domestic. Ba chiar pot aparea in preajma ta si ale ajutoare nesperate care sa iti dea sfaturi bune sau o mana de ajutor.

HOROSCOP: Balanta
Finalul acestei saptamani anunta calatorii pe distante scurte din varii motive. Poate fi vorba de rezolvarea unor chestiuni domestice, de vizite la rude si prieteni sau de mici calatorii in interes profesional. Comunicarea este la cote mari, dar se cere multa prudentă. Daca trebuie sa inveti sau sa te prezinti la un examen sau o proba, pregateste-te suficient si evita discutiile contradictorii cu profesorii, instructorii sau colegii de studiu. Pe de alta parte te-ai putea gandi la extinderea paletei tale educationale, planificandu-ti un curs nou sau macar un studiu individual.

HOROSCOP: Scorpion
Cumparaturile sunt frecvente si la cote mari la finalul acestei saptamani. Este posibil sa faci cumparaturi pentru cineva aflat in strainante sau pentru tine, poti achizitiona lucruri necesare pentru o calatorie indepartata. Totusi, gandeste-te bine daca merita investitiile, deoarece capitolul financiar este vulnerabil si risti sa cheltuiesti pe lucruri care nu merita sau care nu iti vor aduce rezultatul scontat. Se recomanda prudenta in relatiile cu membrii familiei, deoarece ar putea sa iti reproseze faptul ca te ocupi prea putin de cele necesare casei. 

HOROSCOP: Sagetator
Sambata este posibil sa te simti obosit si astfel este mai dificil sa relationezi cu cei din jur. Ar fi bine sa te ocupi doar de treburi usoare, fara a te implica in treburile celorlalti. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirugicale, deoarece exista un risc crescut de erori. Duminica te vei simti mai bine, insa nu forta nota. Iti sunt favorabile plimbarile in aer liber, cateva exercitii fizice usoare sau hoinaritul prin magazinele preferate alaturi de cei dragi. 

HOROSCOP: Capricorn
Finalul acestei saptamani este potrivit retragerii in locuri izolate, departe de iuresul cotidian. Este posibil ca prietenii sa iti dea tarcoale, invitandu-te in oras sau autoinvitandu-se la tine acasa. Dozeaza-ti timpul si eforturile, pentru ca oboseala acumulata isi va spune foarte serios cuvantul. Duminica se pot accentua afecțiunile ficatului, asa incat adopta o dieta, hidrateaza-te suficient si dormi mai mult. Ar fi bine sa analizezi pe indelete ceea ce se petrece in sectorul partenerial, pentru ca zilele astea poti afla informatii pretioase in acest sens.

HOROSCOP: Varsator
Sambata esti inconjurat de multe persoane, fie din sfera profesionala in care activezi, fie, in familie sau printre prieteni este rost de vreo reuniune cu cantec, joc si voie buna. Este posibil sa te simti incomod intre atatea personaje importante, insa te vei descurca excelent cu putin efort. Imaginea ta in ochii celorlalti se poate modifica in functie de cum te prezinti si cum relationezi cu ceilalti, de aceea fii prudent. Duminica, relaxeaza-te, lasa deoparte grijile cotidiene si bucura-te de compania cuiva drag.

HOROSCOP: Pesti
Finalul acestei saptamani te va aduce in lumina reflectoarelor fie la serviciu, fie acasa printre rude. S-ar putea sa fii nevoit sa dai explicatii, sa prezinti o activitate profesionala sau sa sustii un coleg sau o ruda intr-un proiect personal. Alege-ti cu grija cuvintele si gesturile, deoarece imaginea pe care o creezi in ochii celorlalti va dainui mult si bine in sufletele privitorilor. Duminica ar fi bine sa te retragi acasa, alaturi de cei dragi si sa iti impartasesti planurile cu acestia. Evita discutiile in contradictoriu si acuzele la adresa altora. 

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro