HOROSCOP: Ce-ţi rezervă astrele în perioada 1-6 noiembrie. Care este ZODIA NOROCOASĂ

Descoperă ce-ți rezervă horoscopul în perioada 1 - 6 noiembrie.

31 oct. 2014, 09:24
HOROSCOP: Ce-ţi rezervă astrele în perioada 1-6 noiembrie. Care este ZODIA NOROCOASĂ

BERBEC

Primiţi sfaturi deosebite pentru a scăpa de problemele conjugale, însă sunteţi prea sensibile pentru a le şi pune în practică. Vorbiţi foarte mult, dar numai aşa veţi reuşi să cuceriţi noi protectori, care să vă asigure şanse numeroase de reuşită financiară. Cheltuielile depăşesc pragul de atenţie!

TAUR

Nici relaţiile de cuplu şi nici cele colegiale nu vă asigură liniştea dorită, mai ales că de la serviciu nu vă mai aşteptaţi la nimic bun. Nu vă puteţi abţine de la a face observaţii acide la adresa celor caracterizaţi de dezorganizare. Energice şi impunătoare, luaţi decizii în locul tuturor colegilor.

GEMENI

Nu vă interesează părerile colegilor, ci mai degrabă cum să rezolvaţi noile probleme ce apar în locuinţa dv. Vă diversificaţi cu succes activitatea profesională. Starea conflictuală dintre dv. şi parteneri atinge apogeul. Nu sunt excluse marţi crize maxime de personalitate şi reacţii imprevizibile.

RAC

Chiar dacă faceţi cu plăcere cea mai mare parte din drumuri, colegii şi persoana iubită nu sunt mulţumiţi. Banii sunt mai puţini şi vă gândiţi la o schimbare de job. Cu toate că aparent sunteţi atente la activităţile profesionale curente, evadaţi adesea mintal, plănuind concedii în locaţii exotice.

LEU

Nimeni nu vă mai judecă pentru tendinţa de a face continuu economii, mai ales dacă le explicaţi situaţia. Exuberanţă creatoare şi noi şanse. Activitate maximă în două sectoare: reorganizarea profesională şi „reconstrucţia” locuinţei. Sunt excluse, măcar pentru o parte dintre native, călătoriile lungi.

FECIOARĂ

Relaţiile cu persoana iubită sunt schimbătoare, adesea explozive, şi stresul nu vă mai părăseşte. Unele înfloresc din punct de vedere financiar, iar altele sărăcesc. Dornice să-şi recapete independenţa ori chiar să ia decizii în locul persoanei iubite, vor să se elibereze de sub o tutelă supărătoare.

BALANŢĂ

Când este vorba de izbucnirea unor conflicte personale, uitaţi de diplomaţie. Banii de la începutul intervalului sunt insuficienţi. Persoana iubită şi o parte dintre partenerii dv. vor să vă convingă să faceţi o mică deplasare recreativă. Colegii vă invidiază şi vă bârfesc „implicarea” profesională.

ZODIA NOROCOASĂ – SCORPION

Extrem de energice, reuşesc să se impună, în orice ocazii, prin inteligenţa şi strategia excepţionale. Muncesc foarte mult, cu deosebită plăcere şi rezultate ce depăşesc media. Sunt răsplătite regeşte, numai că au senzaţia că alţii primesc mai mult ori au plăţi multiple. Îşi fac noi prieteni, de care se lasă protejate şi îndrumate. Nativele care au copii sunt nemulţumite de excentricitatea acestora ori de incapacitatea de a le urma sfaturile. Toate vor renunţa de bună voie la călătoriile lungi, în favoarea unor deplasări scurte, dar avantajoase. Celibatarele devin foarte pretenţioase şi fac planuri mult prea minuţioase. Sunt avantajate în mod deosebit toate nativele care studiază. Week-end-ul le este pus tuturor în pericol de activităţile profesionale.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro