HOROSCOP: Ce-ţi rezervă astrele în perioada 17-22 mai. Surprize pentru weekend

Horoscop: Află ce-ţi rezervă horoscopul între 17-22 mai.

16 mai 2014, 13:54
HOROSCOP: Ce-ţi rezervă astrele în perioada 17-22 mai. Surprize pentru weekend

HOROSCOP BERBEC

Starea de sensibilitate se va accentua cu fiecare zi, astfel încât în preajma week-end-ului veţi ajunge la emotivitate maximă. Nativele care călătoresc ori care au organizat petreceri în locaţii exotice, sunt cele mai stresate şi mai lipsite de relaxare. Starea de sănătate devine prea schimbătoare.

HOROSCOP TAUR

Majoritatea acestor native organizează întreg intervalul, cu multă meticulozitate, călătorii care să le aducă nu numai relaxare, ci şi un fel de trambulină pentru planurile lor de viitor. Prietenii şi mai ales amicele se vor dovedi indispensabili, mai ales că bugetul tuturor nativelor este limitat.

GEMENI

Este posibil să intraţi miercuri foarte uşor în conflict cu partenerul de cuplu, deoarece nu vreţi să renunţaţi măcar la o parte din activităţile profesionale şi să plecaţi împreună într-o călătorie la care visaţi de mult timp. Consideraţi (pe bună dreptate) că deja aţi făcut prea multe cheltuieli.

HOROSCOP RAC

În loc să petreceţi cu familia ori persoana iubită timpul liber, preferaţi să faceţi vizite prelungite altor rude sau prietenilor. Relaţiile sentimentale sunt totuşi mai mult decât mulţumitoare, iar celor de colaborare nu aveţi ce să le reproşaţi. Restricţiile financiare sunt necesare întreg intervalul.

HOROSCOP LEU

Excludeţi cu tărie orice posibilitate de a petrece timpul liber alături de rude ori prieteni. Încercaţi cu destul succes să refaceţi relaţia cu partenerul de cuplu şi începeţi prin a executa pregătirile pentru concediu împreună. Întreg intervalul, primiţi cadouri frumoase ori „suplimente” salariale.

ZODIA NOROCOASĂ – FECIOARĂ

Vă petreceţi serile muncind şi cu cât vă apropiaţi de week-end, cu atât sunteţi mai nemulţumite pentru că ceea ce aţi stabilit dv. pare a fi de neîmplinit. Dorinţele dv. nu coincid cu cele ale partenerului şi nici familia nu vă ajută măcar cu o vorbă bună! Din punct de vedere financiar, „pendulaţi” între o stare de avariţie şi una de împrăştiere a fondurilor, cu toate că la începutul intervalului vi se umple „punguţa” cu bani. Toate nativele, indiferent de vârstă, sunt extrem de atrăgătoare şi au mult succes în amor. Starea de sănătate este bună, doar pentru cele foarte tinere.

HOROSCOP BALANŢĂ

În mod sigur munciţi mult întregul interval, dar de această dată ascultaţi cu sfinţenie sfaturile unei bune amice, care vă face şi o invitaţie greu de refuzat. Familia vă cucereşte inima prin cadourile pe care vi le fac membrii acesteia mai tineri, aşa că veţi dori să vă luaţi revanşa cât de curând!

HOROSCOP SCORPION

Din cauza programului profesional excesiv de încărcat, nu veţi putea face călătorii foarte lungi, dar organizaţi mici excursii în locuri „originale”. Faceţi cadouri costisitoare şi vă supăraţi când cei dragi cheltuiesc mult pentru a vă face surprize pe măsură. Iubirea este tandră, dar şi cam amicală.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Descoperiţi cu plăcere că vă puteţi permite tot ce doriţi şi începeţi prin a încerca să-i convingeţi pe cei dragi că aveţi nevoie de mai multă libertate. Nu îndrăzniţi să faceţi investiţii mari, cu toate că fondurile dv. sunt considerabile. Faceţi planuri mari de viitor împreună cu persoana iubită!

HOROSCOP CAPRICORN

Deoarece refuzaţi toate invitaţiile primite, indiferent de persoanele care vi le fac, va trebui să suportaţi noi critici şi numeroase bârfe. Preferaţi să nu spuneţi nimănui ce motive aveţi, aşa că relaţiile amicale par deja spulberate. Întreg intervalul, manifestaţi un optimism aparent nejustificat.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro