HOROSCOP: Ce-ţi rezervă astrele în prima săptămână din august

Descoperă ce-ți rezervă astrele în perioada 1 - 7 august.

01 aug. 2014, 11:03
HOROSCOP: Ce-ţi rezervă astrele în prima săptămână din august

BERBEC

Doriţi să deţineţi controlul, atât în afaceri, cât şi asupra celor din anturaj. Mai serioasă, mai decentă şi mult mai pragmatică, veţi reuşi, la mijlocul intervalului, să vă impuneţi deciziile şi să recăpătaţi măcar o parte din drepturile pe care le-aţi pierdut. Persoanele mature pun la cale căsătorii.

ZODIA NOROCOASĂ – TAUR

Extrem de tenace şi de conştiincioase, nu vor lăsa nimic la voia întâmplării. Se vor ivi în acest interval contracte noi, care la prima vedere pot părea fără importanţă ori care vor fi limitate în timp. În cazul în care le vor da atenţia cuvenită, vor beneficia de recompense mai mult decât mulţumitoare (plata se va face însă peste o perioadă de timp). Nu este exclus ca o parte din aceste activităţi să devină ocupaţii profitabile în 2015. Nativele tinerele se pot îndrăgosti de partenerii lor de călătorie, iar cele căsătorite vor face pregătiri fastuoase pentru sărbătorile de familie, împreună sau pentru persoana iubită.

GEMENI

Prea optimiste şi mult prea vorbăreţe, aceste native sunt întreg intervalul excesiv de erotice şi atrase de experienţe amoroase „originale”. Prietenii şi mai ales rudele apropiate au tendinţa de a le judeca greşit. Joi, trebuie să acopere nişte pagube mici, dar multe. Se pot îndrăgosti de un prieten.                                             

RAC

Neînţelegerile parteneriale continuă să le nedumerească şi să le neliniştească, cu toate că vor apărea destule persoane care să le susţină deciziile. Nu se pot plânge însă de situaţia financiară şi de comportamentul prietenilor. Cele foarte tinere sunt atrase întreg intervalul de noutăţi erotice.

LEU

Faceţi planuri peste planuri referitoare la călătorii foarte lungi ori de schimbare a profilului dv. profesional. Chiar dacă aceste planuri vor fi din nou amânate de dv., prietenii le vor prelua şi le vor finaliza. Invidiile colegilor vă împiedică să vă concentraţi şi preferaţi să lucraţi doar acasă.

FECIOARĂ

Tentaţia de a da sfaturi tuturor celor apropiaţi, mai ales referitoare la probleme care ţin de justiţie, este din ce în ce mai mare. Sunteţi foarte altruistă, însă vă şi place să deţineţi controlul asupra vieţii dv. de zi cu zi. Unele native tinere pot să piardă sarcina, dacă fac eforturi prelungite.

BALANŢĂ

Vă reproşaţi că nu aţi acţionat la momentul potrivit pentru a vă exploata toate ideile financiare, care acum, puse în practică de prieteni, se dovedesc excepţionale. Nativele care iau în seamă contractele cu străinii vor avea succes nelimitat. Nu poate scăpa însă niciuna de decepţiile sentimentale.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro


loading...