HOROSCOP: Ce-ţi rezervă astrele între 21 – 27 noiembrie. Care este zodia norocoasă a săptămânii

HOROSCOP: Descoperă ce-ți rezervă horoscopul în perioada 21- 27 noiembrie pentru fiecare zodie.

21 nov. 2014, 07:17
HOROSCOP: Ce-ţi rezervă astrele între 21 – 27 noiembrie. Care este zodia norocoasă a săptămânii

BERBEC

Continuaţi să cheltuiţi, dar cu măsură şi veţi avea surpriza să fiţi ajutată de partenerul de cuplu (cel de afaceri nu a renunţat să aibă încredere în flerul dv. financiar). Vă susţineţi la mijlocul intervalului cu inteligenţă cauza, dar munca vi se pare mai grea, iar lipsa de relaxare devine evidentă.

TAUR

Foarte energică şi prea vorbăreaţă, discutaţi îndelung cu colegii despre rezultatele ajunse sub ştacheta pe care aţi stabilit-o împreună. Partenerul de cuplu este mai prosper decât dv. şi nu prea vă mai încântă această situaţie. Reacţiile agresive de la serviciu vă avantajează într-o manieră bizară.

ZODIA NOROCOASĂ – GEMENI

Încă din primele zile ale intervalului veţi reuşi să vă restabiliţi bugetul, în aşa fel încât să vă achitaţi cea mai mare parte din datorii. Reuşiţi şi să achiziţionaţi hainele dorite care să vă completeze garderoba pentru evenimente mai deosebite. Nici familia, nici prietenii nu vă aprobă alegerile (de altfel orice aţi face, tot vor avea câte ceva de comentat). Toate nativele au şanse profesionale deosebite, se înţeleg de minune cu echipa din care fac parte şi se simt cu adevărat protejate de şefii lor direcţi. Nativele foarte tinere riscă să sufere din cauza unor intoxicaţii sau alergii alimentare. Celibatarele sunt cerute în căsătorie în public.

RAC

Toţi banii pe care îi primiţi trebuie să-i daţi amicilor, fie că v-au împrumutat cândva, fie că sunt decişi să vă ceară fără jenă să-i „sponsorizaţi” din nou. Doriţi ca partenerul de cuplu să nu afle de problemele dv. profesionale, pentru că şi aşa vă reproşează, în fiecare zi, că l-aţi dezamăgit.

LEU

Ştiţi că în curând veţi primi o sumă de bani şi deja vă faceţi planuri care depăşesc cu mult posibilităţile financiare viitoare. Aţi vrea să nu mai fiţi nevoită să faceţi economii şi regretaţi bunăstarea de acum doi ani. Uitaţi că niciodată nu aţi acceptat să fiţi la cheremul cuiva şi cereţi ajutor.

FECIOARĂ

Ţineţi morţiş să vă achitaţi datoriile şi apelaţi la oricine, chiar duşman să vă fie, ca să respectaţi termenele. Planificaţi, la mijlocul intervalului, drumuri la rude şi la prieteni. Obligaţiile pe care vi le asumaţi, nu depăşesc fondurile de care aţi făcut rost ca prin minune. Familia e dezbinată.

BALANŢĂ

Relaţiile cu rudele şi cu prietenii sunt excepţionale, numai că nu aveţi cum să le mărturisiţi ce eforturi faceţi ca să rămâneţi pe linia de plutire din punct de vedere financiar. Întreg intervalul, pretenţiile pecuniare ale familiei rămân la fel de exagerate. Nu pregetaţi să plecaţi din nou la drum.

SCORPION

Aproape că vă sperie norocul şi şansele financiare ce se succed cu rapiditate. Refuzaţi sfaturile pe care încearcă vi le dea persoana iubită, fiind convinsă că nu sunt inspirate. La mijlocul intervalului, trebuie să faceţi o scurtă călătorie de afaceri ori vizitaţi un imobil în vederea achiziţionării.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro