Horoscop: Ce tip de îndrăgostit e, în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi îşi arată foarte greu sentimentele, aşa că ai nevoie de câteva indicii ca să îţi dai seama dacă te place cu adevărat.

05 nov. 2013, 20:26
Horoscop: Ce tip de îndrăgostit e, în funcţie de zodia lui

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul din zodia Scorpionului este acel tip de îndrăgostit enervant. Este mult prea atent la tot ceea ce faci, uneori devenind chiar sufocant. Atunci când este o treabă feminină, iar el îşi arată un interes exagerat faţă de subiect, înseamnă că este îndrăgostit până peste cap de tine. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este tipul îndrăgostitului grijuliu. Vrea să cunoască totul la tine ca să poată să îţi ofere protecţia de care ai nevoie. Va fi mereu atent la dorinţele tale şi te va apăra atunci când este cazul. Te poţi baza pe el dacă arată un astfel de comportament, sentimentele lui pentru tine fiind dintre cele mai sincere. 

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nativul din Capricorn poate face parte din categoria îndrăgostiţilor discreţi. Nu vrea să îţi arate prea uşor sentimentele, dar îl poţi prinde dacă încearcă să te urmărească din umbră. Interesul crescut pentru tine, chiar dacă încearcă să şi-l ascundă, este o dovadă clară asupra sentimentelor pe care ţi le poartă. 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul din acest semn zodiacal este îndrăgostitul omniprezent. Vei da de el oriunde te vei duce şi pe orice reţea de socializare. Face rost de toate informaţiile care îi sunt necesare, ca mai apoi să poată da cu uşurinţă de tine şi să îşi facă semnalată prezenţa.  

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Bărbatul din Peşti este îndrăgostitul fricos. Nu te va contrazice niciodată de teamă să nu îl îndepărtezi, şi îţi va răspunde afirmativ la orice cerere de-a ta. Îţi va trimite semnale discrete că este îndrăgostit de tine, aşa că cel mai simplu îţi poţi da seama atunci când este temător şi rezervat.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro