HOROSCOP: Ce tip de inteligenţă ai, în funcţie de zodia ta

Puţini oameni ştiu că, la începutul anilor ’80, un profesor de la Universitatea Harvard a lansat teoria inteligenţei multiple, teorie care vorbeşte despre mai multe tipuri de inteligenţă şi care exclude ideea de inteligenţă ca un tot unitar al cunoştinţelor noastre. Acum a venit momentul să afli şi tu ce fel de inteligenţă ai, în funcţie de semnul astrologic sub care te-ai născut.

21 nov. 2014, 12:27
HOROSCOP: Ce tip de inteligenţă ai, în funcţie de zodia ta

Berbec

Tu te bucuri de o inteligenţă logică. Eşti o persoană raţională, care gândeşte înainte de a lua orice decizie şi care are întotdeauna argumente solide, atunci când îşi spune punctul de vedere.

Citeşte şi HOROSCOP: TOP zodii de bărbaţi manipulatori

Taur

Inteligenţa ta este matematică. Chiar dacă ai şi latura emoţională dezvoltată foarte bine, tu întotdeauna vei rămâne un om al calculelor, al analizelor. Pentru tine totul are o explicaţie, iar explicaţia poate fi calculată şi analizată întotdeauna, în funcţie de anumiţi factori.

Gemeni

Ai o inteligenţă muzicală, chiar dacă îţi va lua mult să ajungi la această concluzie pe cont propriu. Indiferent de domeniul în care vei ajunge să munceşti, cel mai probabil unul care nu va avea legătură cu muzica, pentru tine viaţa va avea un anumit ritm întotdeauna. În plus, recunoaşte, chiar nu ai putea trăi fără muzică.

Rac

Inteligenţa ta este vizuală. Eşti atrasă de arte în general, şi cel mai probabil acesta va fi şi domeniul în care îţi vei desfăşura activitatea. În plus, ai o memorie vizuală de invidiat!

Mai multe zodii pe Unica.ro.