HOROSCOP: Ce tip de prieteni preferi în funcţie de zodie

Cu siguranță suntem percepuțe diferit în funcție de tipul de caracter pe care-l avem, însă oare atunci când vine vorba de cum percepem noi oamenii din jur și cum îi apreciem pe aceștia, pe care-i alegem să facă parte din cercul nostru de prieteni. Alfă care sunt categoriile de oameni pe care-i preferi ca prieteni în funcție de semnul tău zodiacal.

15 mart. 2016, 09:27
HOROSCOP: Ce tip de prieteni preferi în funcţie de zodie

Berbec

Se pare că femeia berbec nu preferă să includă pe oricine în cercul ei de prieteni. Este foarte atentă atunci când socializează și preferă oamenii care au aceleași interese ca și ea, altfel nici măcar nu găsește subiecte de discuție.

Taur

Femeia taur pune mare preț pe încredere și caută să o găsească la toate persoanele care fac parte din viața ei. Dacă vei încerca să o duci cu „zahărelul” cu siguranță nu te poți considera ca fiind amică cu ea.

Gemeni

Se pare că nu este foarte dificil să te „strecori” în cercul de prieteni al acestor native. Sunt persoane foarte relaxate și rare sunt situațiile când vor isca un scandal sau un conflict, rare spre deloc chiar.

Citeste articolul complet pe YVE.ro