HOROSCOP: Ce trebuie să faci pentru a-l asigura că îl iubeşti, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP: Toţi bărbaţii au nevoie de dovezi de iubire, dar doar câteva dintre ele îi poate linişti cu adevărat. Află cum trebuie să te porţi pentru a-i spulbera îndoileile, în funcţie de zodia lui.

12 mart. 2014, 21:32
HOROSCOP: Ce trebuie să faci pentru a-l asigura că îl iubeşti, în funcţie de zodia lui

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativului din zodia Peşti îi trebuie toată atenţia ta ca să simtă că este iubit cu adevărat. Organizează o cină romantică, fă-i cadouri fără să fie vreo ocazie specială şi declară-i iubirea pe care i-o porţi ori de câte ori ai ocazia. Mizează pe latura lui romantică.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru acest nativ, dovada cea mai mare că îl iubeşti este să îi arăţi că eşti atrasă sexual de el tot timpul. Trimite-i mesaje siropoase şi fă gesturi îndrăzneţe în public, doar aşa vei reuşi să îl faci să ştie că nu a dispărut pasiunea dintre voi, iar că tu îl doreşti din ce în ce mai mult.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Singura modalitate prin care poţi asigura un Taur de iubirea pe care i-o porţi este să faci compromisuri. Totul trebuie să fie la comun din punctul lui de vedere, acest lucruu arătând încrederea pe care o ai în el. Banii, prietenii şi activităţile trebuie făcute în doi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativului din Gemeni trebuie să îi reaminteşti din când în când de iubirea pe care i-o porţi, dar nu trebuie să fie nimic exagerat. Mesajele de dragoste, sarutarile in vazul lumii şi momentele în care vă prostiţi ca doi copii sunt cele mai frumoase demonstraţii.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul din Rac este foarte fricos şi îl îngrozeşte gândul că v-aţi putea despărţi. Singura dovadă care i-ar putea garanta că îl iubeşti şi că îl vei iubi cât mai mult timp este să vă cumpăraţi o casă împreună, sau să faceţi un copil. De abia atunci va fi sigur.

Leu (22 iulie – 22 august)

Ridică-l în slăvi şi complimentează-l atunci când se chinuie să arate bine, aşa îi vei demonstra că îţi place de el oricând, oricum. Laudă-i acţiunile şi încurajează-l, va fi mai mult decât sigur de iubirea pe care i-o porţi.

Citeşte mai mult pe eva.ro