Horoscop. Ce trebuie să schimbi la el ca să fii fericită, în funcţie de zodia lui

Horoscop. Cu toţii avem defecte, însă atunci când e vorba de ale altora nu suntem deloc toleranţi. Descoperă ce să schimbi la partenerul de viaţă pentru a te declara mulţumită de el!

12 aug. 2014, 04:08
Horoscop. Ce trebuie să schimbi la el ca să fii fericită, în funcţie de zodia lui

Horoscop Leu (22 iulie – 22 august)

Acestui nativ îi vor fugi ochii după alte fete tot timpul, asta dacă nu găseşti ac de cojocul lui. Îi place să se dea în spectacol şi să mulţumească pe toţi cei jur, însă pe tine să te pună pe un loc secund. Învaţă-l minte aplicând psihologia inversă, cu siguranţă nu îi va conveni. Flirtează cu alţi bărbaţi atunci când eşti cu el, sau fă-o de faţă cu prietenii lui.

Horoscop Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Firea critică a acestui nativ te va scoate din minţi la un moment dat, aşa că cu greu vei rezista în aceste condiţii. Dacă îl iubeşti şi vrei să salvezi relaţia, trebuie să îl dezveţi de acest prost obicei. Atunci când începe să te bată la cap, critică-l şi tu de faţă cu toată lumea şi dă-i de gol defectele cele mai intime.

Horoscop Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Este un chin să planifici ceva cu acest nativ, pentru că este nehotărât şi egoist. Este şi un bun măsluitor al cuvintelor, aşa că ai grjă şi nu crede tot ce zice. Pentru a-l putea aduce cu picioarele pe pământ şi să îi fie teamă, încearcă să îl monitorizezi mai atent şi fă-l să se simtă urmărit.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Iubitul tău din această zodie este foarte posesiv şi vei ajunge să simţi că nu mai ai viaţă dacă nu reuşeşti să îl schimbi. Încearcă să îi câştigi încrederea prin fapte concrete, însă dacă nici aşa nu îl aduci pe calea cea bună, trebuie să renunţi. O ameninţare de acest gen îl poate speria şi ai toate şansele să îl faci să îşi revină.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Se crede cel mai bun, aşa că nu te ia prea mult în considerare. Nu vei fi afectată de acest lucru dacă sunteţi la început, însă în timp vei ajunge să nu poţi suporta acest lucru. Trebui să te faci respectată şi să pui piciorul în prag, ori ca tine, ori renunţi.

Horoscop Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Acest nativ este o persoană foarte introvertită, şi în acelaşi timp orgolioasă. Nu vrea să îşi arate slăbiciunile, iar dacă acestea ies la iveală le neagă fără încetare. Nu vrea să încerce lucruri noi, îi place constanţa tocmai pentru că îi e frică de schimbare. Pune-l în situaţii limită sau în faţa faptului împlinit, îl vei dezvăţa de aceste proaste obiceiuri.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Acest nativ vrea să împace pe toată lumea, însă te lasă pe tine şi pe relaţia voastră pe locul doi. Nu poţi merge în excursie doar cu el pentru că mai mult ca sigur a avut grijă să mai invite pe cineva. Se vor întâmpla multe cazuri de acest gen, de aceea ar trebui să îl laşi baltă de câteva ori până se învaţă.

Citeşte mai mult pe eva.ro