Horoscop. Ce urăşte cel mai mult la tine, în funcţie de zodia lui

Horoscop: Află ce nu suportă un bărbat la o femeie şi ce nu trebuie să faci dacă vrei să îl păstrezi lângă tine pentru totdeauna, în funcţie de semnul lui zodiacal!

20 mai 2014, 12:24
Horoscop. Ce urăşte cel mai mult la tine, în funcţie de zodia lui

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Nativul din Taur nu suportă femeile cicălitoare, care se enervează din orice şi ţipă ca să audă toţi vecinii. El este un tip mai discret, care ţine la aparenţe, aşa că dacă nu vrei să îl îndepărtezi trebuie să te opreşti din a mai fi aşa.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni nu suportă femeile care mănâncă mult, fie că sunt slabe, fie că nu. Atunci când ieşiţi cu prietenii sau luaţi masa în familie, acesta nu ar vrea să năpusteşti asupra mâncărurilor de parcă nu ai mai văzut până acum. Te vrea delicată şi cu mult bun simţ.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Bărbatul din Rac nu vrea să ieţi în evidenţă prin vestimentaţie sau machiaj excesiv, i-ar fi extrem de ruşine să iasă în public alături de tine în aceste condiţii. La fel de mult, acesta nu îşi doreşte o iubită libertină care nu are gânduri serioase cu privire la căsătorie.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul nu suportă să arăţi ca o vampă, hainele mulate şi extravagante i-ar produce o mare stânjeneală faţă de familia şi prietenii lui. Dacă mai eşti şi fiţoasă şi nu îţi convine niciodată nimic, atunci clar va fugi de lângă tine.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este obsedat de ordine, aşa că nu ar suporta lângă el o femeie după care trebuie să strângă întotdeauna. La fel de mult, acest bărbat ţine să te îngrijeşti fizic foarte atent şi să arăţi impecabil chiar şi dimineaţa când te trezeşti.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanţă este uşor conservator, aşa că îi ia mult timp să se obişnuiască cu un stil vestimentar mai îndrăzneţ. Nu îi plac unghile şi genele false, şi în general artificiile care îţi pot masca frumuseţea naturală. Şi urăşte de moarte să decizi în numele lui sau să îl controlezi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion urăşte femeile fără forme, aşa că dacă nu eşti prea dotată, trebuie să faci unele artificii în acest sens. Şi nu îşi doreşte să îţi ştie intimităţile, aşa că nu îi spune ce probleme intime ai pentru că îl vei pune pe fugă.
 
Citeşte mai multe pe eva.ro