HOROSCOP: Ce v-au rezervat astrele în săptămâna 10-16 martie

HOROSCOP: Află cum stau astrele pentru tine, astfel încât să iei cele mai bune decizii zilnice, în funcţie de zodia ta. Află care sunt zilele norocoase din săptămâna 10-16 martie 2014.Afla cum stai cu dragostea sau dacă ţi se pregăteşte ceva la serviciu.Afla cum stai cu banii, dragostea si sanatatea in  săptămâna viitoare.

09 mart. 2014, 08:52
HOROSCOP: Ce v-au rezervat astrele în săptămâna 10-16 martie

Horoscop BERBEC 21.03-20.04:Puteti sa infruntati provocari care va vor determina sa nu mai fiti atat de mandri. Tineti cont ca reusita este proportionala cu eforturile depuse si tine si de vointa dumneavoastra. Daca aveti senzatia ca nu intelegeti tocmai ce vi se intampla, ei bine, nu va inselati. Uneori sunteti nevoiti sa lasati orgoliul deoparte ca sa vi se deschida calea. 

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Nu ar fi rau ca in aceasta saptamana sa va indreptati atentia si spre soarta celor care v-au cerut ajutorul si i-ati tratat cu indiferenta. Chiar daca aveti impresia ca nu puteti sa le dati ceea ce va cer, altfel stau lucrurile. Ia meditati un pic! Nu cumva sunteti prea zgarciti si nu va ganditi si la cei napastuiti? O veche zicala spune ca vei primi cu aceeasi moneda cu care platesti.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Desi calendaristic primavara a sosit, dumneavoastra parca inca nu sunteti pregatiti sa va innoiti planurile de viitor. Acum este momentul sa “plantati” o idee sau un proiect pentru ca mai tarziu sa aveti ce culege. Ordinea si disciplina trebuie sa va preocupe mai intai de toate si sa nu tratati totul atat de superficial.

Horoscop RAC 22.06-21.07: Nu va lasati condusi de primele instincte, mai ales daca este vorba de luarea unor decizii ce au implicare in viata de familie sau la locul de munca. Stresul acumulat in urma evenimentelor din ultima vreme se pare ca va cam da de furca. Incercati sa va linistiti sau chiar inchideti ochii si visati mai mult la ce va doreste inima.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Nu va mai vaicariti in zadar, nu pierdeti timpul aiurea si economisiti-va energia. Cineva din anturaj incearca sa va submineze autoritatea fata de colegii de serviciu. Imaginatia cu care sunteti inzestrati va este de folos numai daca o folositi in scopuri constructive. Aveti incredere in propriile forte.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Nu faceti cheltuieli fara rost in aceasta saptamana deoarece veti regreta mai tarziu cand veti avea nevoie de fonduri suplimentare pentru a face o calatorie la care visati de ceva vreme. Acasa, persoana cea mai draga va forteaza sa luati o decizie pe care ati cam amanat-o. Oricat de bine va simtiti in prezenta ei, nu luati angajamente pe termen lung.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Se pare ca totul va surade acum, cand la orizont se iveste afacerea vietii dumneavoastra. Semnarea actelor oficiale nu intarzie si nici rasplata baneasca nu se lasa mai prejos. Cine stie? Poate noua relatie de parteneriat va aduce si mai aproape o relatie amoroasa. Profitati de ea si nu mai ezitati atat!

Horoscop SCORPION 23.10-21.11: Se pare ca in aceasta perioada sunteti stapaniti de emotii intense. Dragostea va da tarcoale si nu va lasati prea usor dusi de sentimente. Persoana iubita va alinta mai mult si va propune chiar o excursie intr-un loc romantic. Dati curs acestor provocari si veti simti cum va umpleti bateriile iubirii.

Horoscop SAGETATOR 22.11-21.12: Stresul acumulat va determina sa va retrageti in liniste. Cam ciudat pentru zodia dumneavoastra… Nu va mai arde de iesiri cu prietenii, parcaii si respingeti si va ganditi mai mult la ce-ati gresit, la visele neindeplinite si la vindecarea vechilor rani sufletesti. Nu va ingrijorati, nu dureaza mult aceasta stare si va reveniti cat de curand!

Horoscop CAPRICORN 22.12-19.01: Astrele va surad in aceasta perioada si va inlesnesc o avansare ce tine de cariera dumneavoastra. Mare atentie le disensiunile cu un nativ din zodia Taur ce va poate pune piedici atunci cand nici nu va asteptati. Mai bine stapaniti-va iesirile nervoase si, mai ales, fiti atenti ce vorbiti!

Horoscop VARSATOR 20.01-18.02: Asumati-va raspunderea si daca nu ati terminat tot ceea ce v-ati propus trebuie sa suportati si consecintele. Degeaba va scuzati si va disculpati. Se pare ca vina va apartine in totalitate. Consolarea o gasiti totusi acasa, unde copiii va fac mari bucurii si nici partenerul nu se lasa mai prejos.

Horoscop PESTI 19.02-20.03: Nu va asumati si vina celor mai dragi persoane. Fiecare ar fi bine sa gaseasca raspuns la ce cauta si nu sa va ceara socoteala. Daca va indoiti de propriile calitati, nu va lasati influentati de aparente si nici de explicatii evazive. Meritati sa vi se dea raspunsuri clare, fara ocolisuri. Nu sunteti chiar balaurul de la castel!

Sursa: CASANDRA