HOROSCOP: Ce vă rezervă astrele în săptămâna 27 ianuarie-2 februarie

HOROSCOP: Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie.

26 ian. 2014, 23:27
HOROSCOP: Ce vă rezervă astrele în săptămâna 27 ianuarie-2 februarie

HOROSCOP BERBEC

Pe plan amoros, mai multe întâmplări te vor zdruncina destul de puternic. Te vei întreba dacă iubitul tău este cu adevărat capabil să te înțeleagă, iar în unele momente te vei simți singură. Încearcă totuși să nu suprareacționezi din cauza situației în care te afli. Pe plan profesional, conjunctura astrală îți va fi favorabilă. Vei fi energică și vei da dovadă de inițiativă, iar șefii tăi vor observa asta.

HOROSCOP TAUR

Îți va fi dificil să te concentrezi și să-ți aduni ideile. Te vei descurca mai bine cu sarcinile repetitive, monotone, care nu implică un mare efort intelectual. Vei simți dorința de a-ți schimba slujba și perspectivele profesionale, însă amintește-ți că nu obținem întotdeauna tot ce vrem. Unele circumstanțe te vor îndemna să te gândești la lucruri nu tocmai plăcute petrecute din trecut, iar soluția este să-ți ocupi timpul cu lucruri interesante, care vor avea rolul de a-ți distrage atenția.

HOROSCOP GEMENI

Săptămâna aceasta, vei fi șarmantă și fermecătoare și îi vei putea juca pe degete cum vrei tu pe cei din jurul tău. Conjunctura astrală va fi favorabilă pentru a-ți atinge ambițiile profesionale și scopurile pe plan amoros. Te vei înțelege foarte bine cu prietenele și veți petrece clipe minunate împreună. Spre sfârșitul săptămânii, este posibil să primești o ofertă care îți va stârni interesul.

HOROSCOP RAC

Va fi o săptămână în care vei fi relaxată și vei reuși să duci până la capăt cu ușurință tot ce îți propui. Ai grijă să nu ți se urce la cap, să devii îngâmfată și să începi să faci greșeli care te vor costa scump. Trebuie să reziști impulsului de a cumpăra lucruri scumpe și cam inutile. Este o perioadă prielnică pentru a relua legăturile cu persoane cu care n-ai mai vorbit de mult timp.

HOROSCOP LEU

Vei beneficia de un climat sentimental pozitiv, însă fără surprize sau bucurii deosebite. S-ar putea să întâlnești un bărbat interesant pe parcursul unei călătorii. Din păcate, conjunctura astrală te va face să fii vulnerabilă în fața unor frustrări, dorințe sau constrângeri. Vei fi tentată să te suprasoliciți, însă acest lucru îți poate pune în pericol sănătatea.

HOROSCOP FECIOARĂ

O mulțime de emoții vor apărea în viața ta sentimentală, iar două vor ieși în evidență. În primul rând, este vorba de o dorință de siguranță, iar în cel de-al doilea rând de o aspirație de a oferi sau a primi afecțiune de natură maternă. Vei beneficia de un surplus de energie, pe care ar fi bine să ți-l folosești în scopuri constructive.

Citeşte mai mult pe fabuloase.ro