HOROSCOP. Ce vă rezervă astrele în săptămâna 3-9 februarie

HOROSCOP: Iată ce-ți rezervă astrele pe plan erotic în perioada 3-9 februarie.

02 feb. 2014, 10:54
HOROSCOP. Ce vă rezervă astrele în săptămâna 3-9 februarie

Horoscop Berbec 

Planeta care îți guvernează relațiile amoroase, Venus, a ieșit din mișcarea retrogradă, iar asta te va ajuta să faci progrese împreună cu iubitul tău. Luna se va afla luni și marți în zodia ta, iar tu vei reuși să-ți exprimi emoțiile cu ușurință. Începând cu ziua de joi, vei prefera însă să te izolezi și să aloci timp gândurilor tale.

Horoscop Taur

Dacă te-ai complăcut să stai într-o relație care în mod clar n-are niciun viitor, s-ar putea ca săptămâna aceasta să faci pașii necesari pentru a-i pune capăt. Ceea ce te va surprinde va fi părerea prietenelor tale în legătură cu acest subiect. Nu le băga prea mult în seamă pe ele, important este ceea ce simți tu.

Horoscop Gemeni

Te vei bucura de calitățile fizice și emoționale are relației în care ești implicată mai mult decât de obicei. Singura problemă este că nu te vei simți la fel de stimulată și la nivel intelectual. Ai mare grijă, pentru că în weekend există riscul să-i trimiți semnale mixte partenerului tău.

Horoscop Rac

Este posibil să-ți fi petrecut ultimele săptămâni reevaluând statutul căsniciei sau relației în care ești implicată. Acum, după ce ai întors toate gândurile de pe o parte pe alta, s-ar putea să te simți pregătită să iei o decizie. Din nefericire, situația va fi complicată de faptul că, începând de joi până pe 28 februarie, există mari riscuri să apară unele probleme de comunicare. Te vei răzgândi foarte repede și este riscul să iei o decizie pe care o vei regreta mai târziu.

Horoscop Leu

Dacă ești implicată într-o relație cu un coleg de birou, vei descoperi că poți respira ușurată săptămâna aceasta. Vei putea continua relația fără să te temi că veți deveni subiectul bârfelor sau că se vor îndrepta degete acuzatoare înspre voi. Dacă ești măritată sau implicată într-o relație serioasă, o discuție cu partenerul tău pe tema banilor va genera unele confuzii. Acum este momentul să puneți banii la comun, dacă n-ați făcut-o până acum.

Horoscop Fecioară

Săptămâna aceasta va fi una bună pentru tine dacă te afli în faza incipientă a unei relații, cu întâlniri distractive și mulți fluturi în stomac. Dacă ești singură, există mari șanse să cunoști pe cineva care îți va stârni interesul. Singura problemă este că planeta care îți guvernează zodia, Mercur, va deveni retrogradă joi, așa că nu este cea mai bună perioadă pentru luarea unor decizii ferme. Dacă ești măritată, vei avea unele dificultăți în a cădea de acord cu soțul tău într-o anumită chestiune.

Citeşte mai mult pe fabuloase.ro