HOROSCOP: Ce vă rezervă astrele marţi, 28 ianuarie

Horoscop 28 ianuarie: Leii rezolvă problemele, Fecioarele ies din rutină. 

28 ian. 2014, 05:04
HOROSCOP: Ce vă rezervă astrele marţi, 28 ianuarie

Horoscop Berbec

Totuşi, nu toţi cei care se prefac a-ţi fi de ajutor astăzi îţi doresc cu adevărat binele. În continuare, ai parte de o zi în care ar trebui să îţi stabileşti priorităţile foarte clar şi să îţi onorezi responsabilităţile. Cu cât termini mai repede ceea ce ai de făcut, cu atât mai uşor îţi poţi continua activităţile care îţi fac plăcere. Este posibil să ai parte de surprize plăcute la locul de muncă.

Horoscop Taur

Este imposibil să te răzgândeşti. Nu astăzi. Căci eşti atât de convins că ceea ce faci este corect, încât nimeni nu îţi poate sta în cale. Ideal ar fi să asculţi ordinele, măcar, deoarece se pare că astăzi nici mintea, nici emoţiile nu-ţi sunt sfătuitori de nădejde. Întotdeauna vor fi şi alţii care ştiu mai multe detalii decât cunoşti tu. Ia în calcul şi acest aspect.

Horoscop Gemeni

Ai parte de o zi în care informaţia ajunge foarte uşor la tine ­ informaţia de care tu ai nevoie, evident. În special dacă domeniile vizate sunt sănătatea şi modul în care îţi gestionezi resursele. Atenţia şi persuasiunea sunt acele calităţi de care nu te poţi lipsi. Nu este o zi în care să cauţi cauzele problemelor, ci una în care să îţi gestionezi cu mare grijă resursele disponibile. 

Horoscop Rac

Toate relaţiile pe care le ai au un motiv să fie subiect al atenţiei tale dedicate, astăzi. Fiecare va fi asemeni unei oglinzi în care te observi, în fiecare persoană cu care interacţionezi găsind câte “ceva” care trebuie modificat la tine, în ceea ce priveşte felul în care vezi lucrurile. Cu toate acestea, se pare că îţi va fi destul de greu să le răspunzi acestora într-o manieră simplă şi elegantă.

Horoscop Leu

Deşi pare o corvoadă interminabilă, ceea ce ai de făcut poate fi cu uşurinţă rezolvat dacă nu uiţi să te concentrezi asupra efectelor. Şi în cazul tău este valabil acelaşi sfat ­ cu cât termini mai repede ce ai de făcut, cu atât mai uşor îţi va fi pe urmă, chiar dacă planurile tale iniţiale, cele de acasă, nu corespund cu ceea ce întâmpini în târg.

Horoscop Fecioara

Nu te lua prea în serios astăzi. Din contră, încearcă să înveseleşti ziua, atât pentru tine cât şi pentru cei din jurul tău. Chiar dacă acest lucru presupune să nu îţi termini la timp îndatoririle. Căci, reuşind să îi binedispui pe cei din jur şi antrenând atmosfera, poţi să obţii rezultate mai bune şi mai durabile decât dacă ai sta îmbufnat, lucrând fără spor. 

Horoscop Balanţă

Ar trebui să îi avertizezi pe cei din jur că ziua de astăzi îţi aparţine şi că nu îţi poţi onora promisiunile făcute lor cu ceva timp în urmă. Căci se pare că ai parte de o mulţime de situaţii noi care trebuie rezolvate rapid şi corect, motiv pentru care toată energia ta pare că se consumă pe nimicuri. Ca întotdeauna, nu uita că răbdarea trece marea.

Horoscop Scorpion

Numai dacă ai sta închis în casă ­ şi poate nici aşa ­ ai putea reuşi să eviţi conflictele de astăzi, conflicte pe care le atragi, chiar dacă nu îţi doreşti. Este adevărat, cauţi aventură cu orice preţ şi îţi doreşti a avea parte de acţiune în orice faci, însă se poate ca tocmai această atitudine să îi deranjeze pe cei cu care interacţionezi. Sunt destui cei care au nevoie de pasivitate în viaţa lor…

Horoscop Săgetător

Nimeni nu pare a-ţi putea sta în cale. Ştii foarte bine ce ai de făcut, cunoşti procedurile în cel mai mic detaliu şi este posibil să te manifeşti oarecum tiranic, în încercarea de a obţine recunoaşterea din partea celorlalţi. A te compara cu perfecţiunea este ideal, însă a le cere celor din jur ­ în special subalternilor ­ să facă acest lucru, astăzi, ar putea părea puţin deplasat.

Horoscop Capricorn

Probabil că ai să întâlneşti multe complicaţii astăzi, exact acolo unde te aştepţi mai puţin. Cu cât îţi imaginezi că lucrurile sunt mai uşor de rezolvat, cu atât mai repede te poţi îndrepta către o inevitabilă catastrofă. Păstrează-ţi tangibile ţelurile propuse şi limitează-te la a face doar strictul necesar pentru a ajunge unde ţi-ai propus. Astăzi ai parte de o zi în care graba strică treaba. Ia măsuri!

Horoscop Vărsător

În cazul în care eşti nevoit a petrece foarte mult timp pe-afară, fii atent la semnalele pe care ţi le dă corpul. Mai ales dacă nu eşti obişnuit cu temperaturile scăzute. Este o zi în care sensibilitatea îţi este accentuată, mai ales în ceea ce priveşte sistemul osos şi pielea. Fereşte-te de căzături şi pune menţinerea senzaţiei de bine pe primul plan.

Horoscop Peşti

Pregăteşte-te să fii nevoit a-ţi argumenta deciziile în faţa celor din jur, în special în ceea ce-i priveşte pe cei alături de care lucrezi. În oricare dintre cazuri, bine este să îţi construieşti argumente solide, bazate pe experienţă ta anterioară, tocmai pentru a fi imbatabile. Totuşi, în cazul în care ţi se demonstrează că nu ai dreptate, fii pregătit penrtu a-ţi retrage vorbele şi de a accepta părerile adverse.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro