Horoscop: Ce vor femeile în pat, în funcţie de zodie

Iata ca sexul si astrologia au mai multe in comun decat ti-ai putea inchipui. In cartea sa “Sex Signs”, Judith Bennett vorbeste despre cum se comporta femeile in pat, in functie de zodiac in care s-au nascut. Afla daca tie (sau iubitei tale) se potrivesc aceste caracteristici.

25 iul. 2014, 12:36
Horoscop: Ce vor femeile în pat, în funcţie de zodie

Femeia Berbec

Vrea sa fie stapana, inclusiv pe sexualitatea ei. Are obiceiul sa ceara ceea ce vrea (ba chiar sa dicteze), iar daca nu primeste ceea ce doreste are grija sa scoata frustrarile la iveala. Daca nu este satisfacuta in pat, femeia berbec va da vina pe oricine, mai putin pe ea insasi. Partenerul potrivit pentru femeia Berbec este barbatul Balanta. El va putea sa faca fata personalitatii puternice si sa o echilibreze, scrie sfatulparintilor.ro.

Citeşte şi HOROSCOP. Ce fantezii sexuale au bărbatii în funcţie de zodie

Femeia Taur

Este ca un pian bine acordat gata sa cante. Femeia Taur stie exact ce vrea si isi doreste un partener care stie sa apese butoanele corecte. Bazandu-se pe intuitia foarte puternica, femeia Taur isi alege exact partenerul potrivit. Odata inceputa relatia, femeia Taur isi da toata silinta sa fie una de lunga durata si nu doar la capitolul sex. Femeia Taur este in cautarea perfectiunii si poate fi foarte critica atunci cand se mai intampla sa dea peste un partener incompatibil. Partenerul potrivit pentru ea este barbatul Scorpion. Cand vine vorba despre sex femeia Taur vrea totul sau nimic: satisfactie sexuala si loialitate deplina.

Citeşte şi Horoscop sexual: Ce îi excită şi ce nu în funcţie de zodie

Femeia Gemeni

Este inteligenta si are o imaginatie de nestavilit. Invata repede si ii place la nebunie rolul de dominatoare in timpul sexului. Nu-i prea plac angajamentele. Femeia Gemeni cauta mai degraba un partener de sex decat un potential sot. Cu toate acestea, nu este interesata de relatiile extraconjugale si nu se va incurca cu un barbat casatorit. Femeia Gemeni cauta un barbat care sa ii aduca tot ce are nevoie, astfel incat sa-si conserve energia pentru sex. De asemenea, isi doreste un barbat care sa-i impartaseasca fanteziile.

Citeşte şi Horoscop: Cât de important este sexul pentru partenerul tău, în funcţie de zodia lui

Femeia Rac

Femeilor Rac le plac barbatii care fac sex incet, pasional, cu rabdare. Sunt timide, insa pline de energie si te iau tot timpul prin surprindere. Femeia Rac vorbeste putin si face multe. Ii place sa fie stimulata vizual, insa contactul fizic este cel care o ridica in al noulea cer. Pentru a seduce, femeia Rac are un intreg arsenal: cum merge, cum miroase, cum zambeste, cum gateste. Pentru ca sunt extrem de sensibile, femeile Rac au nevoie de un barbat cu picioarele bine infipte in pamant. Daca nu simt securitate in bratele barbatului cu care ies in oras, il vor parasi repede.

Continuarea horoscopului pe Sfatulpărinţilor.