Horoscop. Ce zodii îşi vor găsi jumătatea în iarna aceasta

Din punct de vedere sentimental, iarna lui 2017 va fi plină de surprize. Câteva zodii vor fi avantajate de astre şi îşi vor întâlni alesul inimii. Află care sunt nativii horoscopului care vor avea o iarnă aprinsă şi plină de dragoste. 

07 dec. 2017, 17:55
Horoscop. Ce zodii îşi vor găsi jumătatea în iarna aceasta

BERBEC

Cei nascuti in aceasta vreme nu pot sta prea mult timp singuri. Asa ca daca nu au inca pereche, in aceasta iarna sigur vor face pasul cel mare si se vor indragosti pana peste urechi. Iar vestea cea mai buna e ca cei care incep relatii in perioada urmatoare au mari sanse sa ramana alaturi de partener pentru mult timp! Chiar si Berbecii care sunt deja intr-o relatie vor trece prin schimbari!

GEMENI

Nativii acestui semn zodiacal iubesc aventura! De aceea, MAREA DRAGOSTE abia ii asteapta. Si nu este obligatoriu ca aceasta sa fie o iubire pentru toata viata, ci doar o pasiune puternica ce ii va face fericiti, cel putin pentru sezonul rece si pentru perioada sarbatorilor de iarna.

SAGETATOR

Daca nu sunt deja intr-o relatie, sigur cauta una. Iar dupa ce o vor gasi (si sigur se intampla in aceasta iarna) vor face deja planuri de viitor. Cei care sunt deja intr-o relatie vor deveni si mai constienti, iarna aceasta, de sentimentele pe care le au si se vor gandi tot mai mult la casnicie. Iubirea e in aer!

BALANTA

Pentru Balante, iarna va fi o perioada de liniste dupa o multime de probleme pe plan sentimentale. Balantele singur vor reusi in final sa gaseasca pe cineva care sa le inteleaga, iar cele care au deja un partener vor reusi sa comunice din ce in ce mai bine cu acesta. De aceea, se poate spune ca Balanta va fi, de Craciun si de Revelion, cu fluturi in stomac.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com