HOROSCOP: Ce zodii pierd bani săptămâna asta şi cine are parte de conturi pline

Sfârșitul lunii iulie poate aduce câștiguri frumoase pentru majoritatea nativilor, dar 4 zodii pierd bani din neglijență sau din imprudență. Iată cu ce probleme se confruntă și cum le pot ocoli.

26 iul. 2017, 03:10
HOROSCOP: Ce zodii pierd bani săptămâna asta şi cine are parte de conturi pline

Ultimele zile de iulie sunt dominate de Luna nouă din Leu, o conjunctură astrală care diminuează energiile pozitive și forța Soarelui, dar amplifică riscurile. 4 zodii pierd bani în aceste zile, pentru că își asumă riscuri prea mari sau pentru că iau decizii imprudente. Află dacă te numeri printre ele!

Taur

Nativii Tauri pot câștiga bani frumoși în iulie, mai ales dacă au găsit o colaborare care se plătește bine. Dar cei care câștigă banii ușor, îi pierd la fel de repede dacă nu sunt prudenți. Taurii vor să se distreze și cheltuie peste măsură în vacanțe peste bugetul lor. Trebuie să fie mai atenți la cheltuieli și să verifice serviciile turistice pe care le cumpără.

Ce zodii pierd bani la sfârșit de iulie

Rac

Câteva zodii pierd bani după Luna nouă din 23 iulie, iar nativii Raci se numără printre ghinioniști. Racii pierd bani numai dacă încearcă să investească în imobiliare și riscă să cumpere o proprietate prea mare pentru bugetul lor. Nativii acestei zodii care doresc să își cumpere o casă trebuie să aștepte oportunități mai bune la început de toamnă și să verifice cât mai multe oferte.

Balanță

Situația materială a Balanțelor este destul de complicată în ultima vreme, dacă nu au economii puse deoparte. Nativii Balanțe pierd bani la sfârșit de iulie, dacă au nevoie de un împrumut, deoarece vor plăti o dobândă și comisioane mult prea mari. Ar fi indicat să obțină bani din alte surse, decât banca.

Pești

În concediu, bugetul Peștilor scade simțitor, dar au nevoie de o vacanță mai lungă. Este posibil să ia câteva decizii greșite, să cumpere lucruri scumpe și inutile, chiar dacă aveau impresia că au nevoie de ele. Bugetul pentru vacanță trebuie drămuit cu grijă, pentru că cele mai frumoase distracții și amintiri nu costă mult. Trebuie doar împărțite cu cei dragi!