HOROSCOP: Cea mai GREA zi a anului 2017. Când se adeveresc cele mai NEGRE predicţii. Ia-ţi liber pe 21 decembrie!

Cea mai GREA zi a anului 2017. Când se adeveresc cele mai NEGRE predicţii. Ce trebuie să avem în vedere. Cea mai rea zi a anului 2017 va fi tocmai solstitiul de iarna, conform specialistilor. 21 decembrie, cea mai scurta zi din an, va fi si cea mai rea zi din an, daca luam in calcul predictiile astrologice pentru 2017.

20 dec. 2017, 09:58
HOROSCOP: Cea mai GREA zi a anului 2017. Când se adeveresc cele mai NEGRE predicţii. Ia-ţi liber pe 21 decembrie!

Specialistii astrologi citati de Bustle spun ca suprapunerea zilei reprezentata de solstitiul de iarna si Mercur Retrograd este un eveniment astrologic ce se intampla o data la 350 de ani.

In cea mai scurta zi din an, de solstitiul de iarna, pe 21 decembrie, Soarele intra in Capricorn la cateva ore dupa ce Saturn intra in acelasi semn zodiacal.

21 decembrie va fi cea mai rea zi a anului 2017 si absolut tot ce intreprinzi va fi mai dificil ca de obicei, vei intampina mai multe probleme si provocari, iar totul are consecinte pe termen lung.

Predictiile astrologice pentru cea mai rea zi a anului 2017

Este posibil sa simti ca vei avea nevoie de o zi libera doar sa iti reculegi gandurile si sa iti reglezi emotiile pana la sfarsitul anului. Si nu vei fi singura. Conform Bustle, aceasta este perioada ideala de a identifica problemele din viata ta.

Partea mai putin buna este ca solutiile sunt greu de gasit. Mai ales solutiile care sa avantajeze pe toata lumea, nu doar pe tine. Si asta pentru ca tot ce intreprinzi cu gandul doar la tine nu va dura: trebuie sa ai in minte un bine universal.

Pe 21 decembrie, cand este solstitiul de iarna, Soarele se aliniaza cu Saturn, ceea ce va insemna ca te simti captiva unei lumi intunecate, te simti dominata de conflicte si tumult interior.

Desi in cea mai rea zi a anului 2017 te vei simti pierduta, nu lasa acest sentimente sa te opreasca din ceea ce iti doreai sa realizezi.

Ai grija de viata profesionala si de cea personala si apoi vei fi libera. Desi nivelul de energie va fi scazut in cea mai scurta zi din an, asta nu trebuie sa te opreasca sa faci tot ce poti face.

Conform specialistilor, predictiile astrologice sunt sumbre, insa nu dificil de gestionat. Cel mai bine, evita sa stabilesti intalniri in cea mai rea zi a anului 2017 – pe 21 decembrie – dar si pe 30 decembrie. Fii atenta la deciziile tale, intrucat datele problemei se pot schimba subit.

Pentru a contracara efectele celei mai grele zile din 2017, specialistii te sfatuiesc sa fii atenta la astrologia chinezeasca. Mai ales la energia qi a fiecarei zile. Poti avea succes in activitatile tale daca alegi zilele cu energie qi mare.

Citeşte mai multe pe huff.ro