HOROSCOP: Cea mai mare slăbiciune a fiecărei zodii

Balanţele transformă flirtul în defect. Ele nu ştiu când să se oprească şi exagerează chiar dacă sunt angajate într-o relaţie serioasă.

22 sept. 2016, 05:08
HOROSCOP: Cea mai mare slăbiciune a fiecărei zodii

FECIOARĂ

Fecioarele sunt cunoscute ca fiind perfecţioniste şi extrem de critice. Dacă pe de-o parte acestea pot fi calităţi, pe de alta pot deveni agasante şi negativiste. Principiile sale sunt bune, însă cunoaşte teoria doar şi vede greşelile pe care ceilalţi le comit, nerecunoscând că şi ele fac la fel. 

BALANŢĂ

Balanţele transformă flirtul în defect. Ele nu ştiu când să se oprească şi exagerează chiar dacă sunt angajate într-o relaţie serioasă. De asemenea, sunt foarte raţionale şi responsabile, însă acest lucru le face să fie nehotărâte, lente şi nu pot lua decizii rapide chiar dacă e o chestiune de viaţă şi de moarte.

SCORPION

Scorpionii sunt persoane extrem de rezistente, se adaptează uşor şi fac faţă oricărei situaţii în care sunt puse. Însă nu multă lume ştie că toate aceste calităţi sunt provocate de faptul că sunt exigenţi, obsedaţi de control şi răzbunători. Mai mult decât atât, ei nu iartă!

SĂGETĂTOR

Săgetătorul este la curent cu orice noutate şi pare că le ştie mereu pe toate. Cu toate că asta e impresia pe care ţi-o lasă iniţial, el e de fapt total absent, dogmatic şi greu de cap. Tot de spune şi face se transformă la un moment dat într-o penibilitate, pentru că nu ştie când să se oprească. 

Citeşte mai multe pe eva.ro