Horoscop: Cel mai DUR adevăr pe care îl poţi citi despre ZODIA ta

Ai impresia că până şi cei dragi te cam evită? Ei bine, există anumite aspecte legate de personalitatea ta care îi îndepărtează chiar şi pe cei mai răbdători dintre nativii zodiacului. Dacă te regăseşti în rândurile de mai jos, ştii deja cu ce ai greşit în relaţia cu cei din jurul tău.

06 nov. 2015, 11:10
Horoscop: Cel mai DUR adevăr pe care îl poţi citi despre ZODIA ta

Berbec

Eşti o maniacă egoistă veşnic grăbită să ajungă undeva. Ceri mult prea mult de la cei din jur iar aşteptările tale îi pun adesea pe fugă pe aceştia. Ai o atitudine cu care rişti să rămâi singură dacă nu te temperezi.

Taur

Eşti revoltător de încăpăţânată şi adori confortul mai mult decât oricine altcineva. Eşti suficient de leneşă încât să laşi pe birou un pahar cu apă până când face o pojghiţă de praf. Mai mult decât atât, eşti exagerat de posesivă şi poţi lăsa celor din jur impresia că mai rău de atât nu se poate. Ei bine, ai să fii surprinsă, dar se poate…

Gemeni

Lista cu defectele tale este interminabilă însă voi puncta doar câteva dintre acestea printre care superficialitatea, dualitatea de care dai dovadă şi făţărnicia. Eşti atât de pretenţioasă încât nimic nu te mulţumeşte. Adori bârfa, eşti instabilă din punct de vedere emoţional şi nu reuşeşti să iei nicio hotărâre în mai puţin de… 24 de ore!

Rac

Dacă te întrebi cu ce ai greşit şi de ce simţi de la o vreme că nimeni nu vrea, cu adevărat, să fie cu tine sau în preajma ta, ei bine, adevărul dureros este că eşti prea emotivă. Exagerezi şi te plângi exact ca un copil de trei ani, care nu primeşte bomboanele pe care şi le doreşte.

Descoperă celelalte zodii pe feminis.ro.