HOROSCOP: Cele mai ascunse frici în funcţie de zodie

HOROSCOP: Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului are cate o frica ascunsa, despre care prefera sa nu vorbeasca aproape niciodata. Insa, nu este vorba despre fobii clasice, ci mai degraba despre temeri cu privire la ce anume ar putea sa le faca intentionat sau neintentionat cei din jurul lor.
Alina Costache
03 dec. 2014, 08:03
HOROSCOP: Cele mai ascunse frici în funcţie de zodie

HOROSCOP: Fiecare nativ al zodiacului sufera de cate una dintre astfel de temeri, in mod tacit.

Mai mult decat atat, astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului neaga ca ar suferi de vreunul dintre aceste lucruri, atunci cand este intrebat.

Asadar, iata de ce anume se teme cumplit, in functie de zodie! Cele mai ascunse frici ale nativilor:

BERBEC – nativii acestei zodii se tem cel mai mult sa nu cumva sa le fie descoperite secretele pe care le considera rusinoase, din copilarie. In general, Berbecii au trait situatii care i-au afectat destul de mult la nivel de incredere in propria persoana, ceea ce a dus la o dezvoltare destul de agresiva a lor.

TAUR – Taurii se tem cel mai mult ca nu cumva sa fie pe locul doi in viata persoanelor pe care le iubesc. Asa ca de-a lungul timpului au dezvoltat o atitudine posesiva in ceea ce priveste raportul cu acele persoane.

GEMENI – Gemenii se tem cel mai mult de tradare. Asa ca sunt rezervati in privinta fiecarei persoane din jurul lor, chiar daca le este cat se poate de apropiata. Cauta mereu adevaruri ascunse si sunt mereu in garda in legatura cu oricine.

RAC – Racii se tem in secret de propria persoana! Acest lucru este cauzat de faptul ca nativii acestei zodii stiu ca au o natura autodistructiva care ar putea sa le afecteze crunt intreaga viata.

LEU – Leii, la fel ca si Gemenii, se tem cel mai mult de tradare. Insa, in cazul Leilor, este vorba doar despre tradare in dragoste, asteptandu-se de la celelalte persoane din jurul lor sa-i insele intr-un fel sau altul de-a lungul timpului.

FECIOARA – Fecioarele se tem cel mai mult de esecuri pe plan profesional. Acest lucru este cauzat de faptul ca in copilarie majoritatea nativilor acestei zodii nu au fost laudati sau rasplatiti pentru rezultatele pe care le-au avut.

BALANTA – Balantele se tem cel mai mult de instabilitate financiara. Majoritatea nativilor acestei zodii sunt foarte pragmatici si isi dau seama ca banii inlesnesc aproape orice activitate sau plan pe care il urmeaza. Ascund fapul ca le plac banii cum stiu ei mai bine, din frica de a nu fi judecati aspru de cei din jur.

SCORPION – Scorpionii se tem pe ascuns ca nu cumva sa ajunga subiect de barfa. Mai precis, se tem ca nu cumva sa fie pusi in situatii care sa ii faca pe cei din jur sa ajunga sa-i dea ca etalon negativ.

SAGETATOR – Sagetatorii se tem cel mai mult sa le fie demonstrat faptul ca nu au dreptate in orice situatie. Chiar daca stiu ca este foarte posibil sa nu aiba mereu dreptate, merg pana in panzele albe pentru a nu ajunge in situatia de a fi obligati sa cedeze.

CAPRICORN – Capricornii se tem pe ascuns ca nu cumva parintii lor sa ajunga sa fie dezamagiti de ei. Asa ca, intr-un fel sau altul, ajung sa se laude voalat sau in mod direct in fata acestora pe tot parcursul vietii. Mai ales daca au un frate sau o sora cu care se simt mereu in competitie.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce trebuie să faci dacă vrei să-ți crească roșiile mari și gustoase. Acesta e metoda corectă de îngrijire, recomandată de grădinarii cu experiență
Capital.ro
INTERZIS PRIN LEGE pentru toată lumea. Legea adoptată astăzi, 21 MAI: Să fie sancţionaţi
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Anunțul momentul pentru badantele care au lucrat în Italia! Cum pot ieși mai repede la pensie
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Tavi Colen și Alin Oprea, scandal fără sfârșit. Vorbe grele aruncate de cei doi
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Vârsta de pensionare SE VA MODIFICA la fiecare 3 ani
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'