HOROSCOP: Cele mai bune compatibilităţi între zodii

Fie că ai încredere sau nu în astrologie, cert este că anumite caracteristici pot fi ghidate de semnele zodiacale și pot ușura formarea unor compatibilități. Astfel, află care sunt cele mai bune compatibilități între zodii potrivit horoscop YVE.ro.

12 sept. 2018, 08:23
HOROSCOP: Cele mai bune compatibilităţi între zodii
  • 1.     Berbec și Vărsător
  • Nu vor exista niciodată momente plictisitoare între un Berbec și un Vărsător. Acest lucru face ca relația lor să fie extrem de interesantă și plină de picanterii. Ambele semne zodiacale sunt extrem de aventuroase și sunt mereu pregătite pentru noi experiențe. Le place să experimenteze lucruri noi și se asigură întotdeauna că se bucură pe deplin de acest proces. De asemenea, le place în mod deosebit să facă lucrurile împreună, exact ca într-o echipă, și să se ajute reciproc atunci când este nevoie. În timp ce alte cupluri s-ar putea să se plictisească unul de celălalt, aceștia rămân puternici și întotdeauna se bucură să se afle în compania celuilalt. Mai mult, ambii doresc să acorde libertate partenerului și, la rândul lor, să o primească înapoi. Încrederea este cheia succesului acestei relații.

  1. 2.     Taur și Rac

 Taurul și Racul se completează reciproc. Aceste două semne zodiacale funcționează bine împreună și au o legătură strânsă, atât fizică, cât și emoțională. Întotdeauna încearcă să se înțeleagă unul pe celălalt, cu bune și cu rele, iar acest lucru face ca legătura dintre ei se devină tot mai puternică pe măsură ce relația evoluează. De asemenea, se apreciază în totalitate unul pe celălalt, deoarece ambele semne valorizează cine este celălalt și ce are de oferit. Cuplul Taur-Rac este unul puternic: se completează perfect unul pe celălalt, iar relația lor va fi cu siguranță una de lungă durată și aproape imposibil de distrus.

  1. 3.     Gemeni și Vărsător

Gemenii și Vărsătorii au o legătură mentală și emoțională extrem de puternică. Se înțeleg de minune din toate punctele de vedere, ca și când s-ar cunoaște de ani de zile, chiar dacă au trecut doar câteva luni (sau săptămâni) de când au început să formeze o relație. Aceste două semne sunt se alimentează constant prin idei creative și aventuroase, pe care unii le-ar putea considera chiar prea nebunești. Chiar dacă se bucură de fiecare moment petrecut împreună, ei își acordă spațiul necesar în relație. Gemenii și Vărsătorii sunt conștienți că este important să petreacă timp și cu alte persoane pentru a putea păstra chimia dintre ei.

  1. 4.     Rac și Pești

Racul și Pestii sunt două semne de apă și, în mod natural, au o legătură cosmică masivă. Ei cooperează bine împreună, dat fiind faptul că fiecare știe exact cine este celălalt și sunt mândri de asta. Aceste semne sunt, de asemenea, extrem de grijulii în privința celuilalt partener, ceea ce face ca legătura dintre ei să fie solidă și ca relație să dureze. Pentru a face lucrurile mai bune, ele au trăsături individuale foarte compatibile, care se completează perfect. Peștii se dedică conectării cu cei din jur, în timp ce Racul este dedicat cultivării celor din jurul lor. Acesta este lucru care permite ca relația dintre cei doi să funcționeze atât de bine. În esență, între Rac și Pești există o conexiune profundă, mai ales la nivel mental, care nu este ușor de îndepărtat.

  1. 5.     Leu și Săgetător

Pasiunea este intensă între Leu și Săgetător, deoarece ambele semne se bucură de viață și iubesc persoanele care împărtășesc acest lucru. Ei știu exact ce își doresc și luptă pentru visele lor. În același timp, sunt dispuși oricând să îi ajute pe ceilalți în demersul lor de a-și îndeplini obiectivele. Ambele sunt semne de foc și se înțeleg perfect în orice privință. Acest cuplu este atât de distractiv, încât toată lumea se învârte în jurul lor. Ei reprezintă idealul de cuplu, cel invidiat de toată lumea.

  1. 6.     Fecioară și Taur

Atât Fecioara, cât și Taurul sunt semne de pământ. În viața de zi cu zi, relația lor este una echilibrată și calmă. Aceste două semne zodiacale sunt, de asemenea, cinstite și sincere. Acesta este motivul pentru care ei se vor apropia unul de celălalt și decid să se implice într-o relație serioasă, pe termen lung. Nu veți găsi alte două semne care să fie la fel de dedicate unii față de ceilalți ca Fecioara și Taurul. Nu numai că au integritate, dar au și aceleași caracteristici și valori. Acest lucru le permite să se înțeleagă de minune din toate punctele de vedere.

  1. 7.     Balanță și Gemeni

În relația dintre Balanță și Gemeni există o legătură intelectuală puternică. Ambele sunt semne de aer și pun accent în mod deosebit pe stimularea mentală. Mintea umană este un lucru foarte interesant și fermecător pentru ei și se bucură să învețe mai multe despre el, pe măsură ce timpul trece. Aceste semne își oferă multă înțelegere și apreciere, iar acest lucru le consolidează relația. Un cuplu ca acesta se bucură de menținerea păcii în relația lor, oferind prietenie, înțelepciune și înțelegere unii altora.

  1. 8.     Scorpion și Rac

Uneori, atunci când există doi oameni pasionali într-o relație, ea nu funcționează. Cu toate acestea, dacă o persoană este un Scorpion și cealaltă este un Rac, poate fi perfectă. Aceste două semne de apă sunt intense când vine vorba de emoții, dar asta pare să le facă și mai compatibile. Scorpionul și Racul se hrănesc cu pasiunea celuilalt, ceea ce le permite să se înțeleagă bine când sunt într-o relație. De asemenea, ei sunt profund devotați unul celuilalt și oferă sprijin necondiționat. Ambii împărtășesc principii foarte asemănătoare și se îngrijesc de nevoile celuilalt.

  1. 9.     Săgetător și Berbec

Săgetătorul și Berbecul sunt ambele semne de foc, astfel încât vă puteți aștepta la o pasiune nebună între cele două. Energia lor nu poate fi măsurată. Mai mult, ea devine tot mai puternică pe măsură ce relația continuă să înflorească. Ambii apreciază entuziasmul celuilalt față de cealaltă persoană și față de viață în general. În timp ce unele cazuri arată contrariul, aceste două semne dovedesc faptul că se pot apropia și mai mult unul de celălalt atunci când au tot mai multe lucruri în comun. Ei stăpânesc foarte bine toate aspectele din viața lor și aleg să se sprijine reciproc la orice pas.

  1. 10.  Capricorn și Taur

Există un motiv pentru care aceste două semne au mai multă chimie decât oricare dintre celelalte semne astrologice. Capricornul și Taurul au un lucru important în comun: adorația nesfârșită. Ei vor fi împreună pentru totdeauna și se vor bucura de compania lor în orice moment. Motivul pentru care legătura lor este atât de strânsă este acela că au respect și dragoste reciprocă de oferit. Admirația pe care și-o poartă poate deveni aproape enervantă, dar și incredibil de emoționantă.

  1. 11.  Vărsător și Gemeni

 Vărsătorul si Gemenii sunt semne de aer, care au o conexiune psihologica ucigasa. Ei gândesc profund și în majoritatea cazurilor își completează reciproc propozițiile, atât de bine se cunosc! Relația lor este aproape mistică, pentru că este una pe care nimeni altcineva nu o poate înțelege. Ei aleg să facă doar ceea ce funcționează pentru ei și nu le pasă de părerile celor din jur. În timp ce ambele semne au un puternic simț al individualității, ei nu vor permite ca ceva sau cineva să le afecteze relația. Ei luptă doar pentru a o întări.

  1. 12.  Pești si Scorpion

Aceste două semne zodiacale pot intra în mintea celuilalt și își dau seama de ceea ce gândește persoana de lângă ei aproape la fel de bine ca și când ar gândi singuri. Iubesc să se descopere unul pe celălalt din toate privințele, atât sufletește, cât și trupește. Poartă un respect deosebit unul față de celălalt. Pasiunea se ridică la cote înalte în acest cuplu și nu se sfiesc niciodată să fie romantici.