HOROSCOP: Cele mai bune locuri pentru sex în funcţie de zodie

Semnul astral îţi poate influenţa preferinţa pentru locul unde doreşti cel mai mult să faci dragoste. În timp ce unii sunt atraşi de locuri extravagante, alţii preferă spaţiile foarte intime şi romantice.

19 apr. 2013, 18:29
HOROSCOP: Cele mai bune locuri pentru sex în funcţie de zodie

Nativul din Berbec este cunoscut pentru spiritul său aventuros chiar şi atunci când vine vorba de sex. Locurile care îl excită au o culoare diversă, de la patul din dormitorul propriu la maşină sau locuri publice. Important pentru el este ca sexul să fie plin de vitalitate, scrie one.ro.

Taurul este un semn zodiacal paşnic, care iubeşte enorm stabilitatea şi confortul. Nici în activitatea sexuală nu este un exhibiţionist. El preferă să facă dragoste în casă, pe cearşafuri din mătase, fără complicaţii sau aventuri excitante.

Nativul din Gemeni adoră extremele şi extravaganţele haioase ceea ce implică şi faptul că este stimulat de locuri precum: liftul, bancheta din spate a maşinii, parcuri, concerte, la birou sau pe masa din bucătărie. Orice loc îl face să simtă că trăieşte, că este viu şi spontan, sigur îl va excita pe nativul din Gemeni.

Citeşte şi HOROSCOP: Cât de repede şi-a pierdut virginitatea iubitul tău

Regula de aur a sexului cu un Rac este conexiunea şi intimitatea profundă a trupurilor. Pentru că acest nativ nu pune accentul pe experimente fizice acrobatice, locul care îl stimulează cel mai mult este patul.

Nativul din Leu iubeşte să experimenteze o sexualitate debordantă care implică, bineîneţeles, locuri ce îi oferă adrenalină, cum ar fi locurile publice. Acesta va identifica locurile în care face sex cu anumite jocuri sexuale, fanteziile sexuale ale Leului fiind recunoscute pentru nota de dramatism specifică.

Fecioara trăieşte într-un spirit conservator, ceea ce o obligă să renunţe la unele fantezii sexuale. Acest nativ va schimba dormitorul cu un alt loc ieşit din comun, numai dacă are foarte mare încredere în partener şi dacă criteriile sale perfecţioniste sunt îndeplinite.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum te vrea în funcţie de zodia lui, copilăroasă sau matură?

Balanţa are un instinct sexual dezvoltat şi adoră să experimenteze, dar cu singura condiţie ca locul în care o face să fie totuşi comod. Este foarte repede stimulat mental, iar locurile precum o plajă fierbinte, pădure sau o clădire veche vor multiplica senzaţia de plăcere.

Scorpionul, cel mai pasional dintre semnele astrale, se bucură de sex cu o voluptate mai mare decât oricare alt semn zodiacal. Pe vârful muntelui, în public, în apă, făcând exhibiţionism, în podul casei sau în pat, acest nativ va trăi toate partidele de sex cu o intensitate hipnotică.

Săgetătorul se ghidează în viaţă după dictonul: „orice, numai adrenalină să fie!”. Acest nativ iubeşte sexul impulsiv, fără inhibiţii şi locurile care îi garantează sentimente de extaz: sexul în apă, în locuri interzise, în vestiar, pe biroul şefului, în toaleta avionului, într-o cabină publică de duş, într-o sală de spectacol.

Nativul din Capricorn este clasic şi liniştit prin definiţie. Acesta îşi doreşte siguranţă la fel de mult cum îşi doreşte iubire. Nu este stimulat de locuri extravagante, preferând locurile liniştite, fără riscuri, fără priviri în plus, fără aspecte adiacente incomode. Perfect ar fi un pat pufos, cu perne mari şi lenjerie albă sau o canapea lângă un şemineu romantic.

Citeşte şi Care sunt FANTEZIILE SEXUALE ALE BĂRBAŢILOR în funcţie de zodie

Vărsătorul va fi excitat de spaţii uşor bizare care să îi dea frâu liber imaginaţiei. Un astfel de loc poate fi pe câmp, pe balcon, în garaj, pe scara unui bloc, într-o cameră cu mai mulţi oameni care dorm.

Nativul din Peşti îmbină armonios plăcerea trupească cu pasiunea din ochii partenerului, de aceea locurile care îl excită sunt diverse şi greu de depistat. Acest nativ poate fi fascinat de o partidă de sex pe un teren de rugby, dar şi într-o cameră cu perdele roşii, petale de trandafiri, arome afrodiziace şi undeva în fundal o melodie de dragoste.