HOROSCOP: Cele mai dificile zodii în dragoste

Iubirea te orbește, te schimbă și te uimește în aceeași măsură, dar ce te faci când ești îndrăgostit sau îndrăgostită de o persoană dificilă cu multe defecte?

29 ian. 2019, 10:56
HOROSCOP: Cele mai dificile zodii în dragoste

Fecioară

Minuțioasă și perfecționistă în tot ce face, fecioara își va cicăli mereu partenerul de viață fără vreun motiv anume, ci pur și simplu pentru amuzament în zilele plictisitoare. Perechea fecioarei va fi exasperată la un moment dat datorită acestui fapt și vor apărea reproșuri în privința comportamentului acesteia. Relația poate trece prin perioade nesigure dat fiind faptul că femeia fecioară va fi mereu rece si de neelucidat pentru bărbatul de alături. Atitudinea abordată răcește relația și este posibil să fie și un factor cauzator de distrugere a acesteia. Ideal ar fi să se încerce o atitudine mai degajată, o atmosferă caldă și calmă de cuplu, iubirea să se dovedească prin fapte și să se rostească mai des cuvintele „Te iubesc”. 

Capricorn

Totul este prea simplu și banal așadar există o nemulțumire constantă legată de viața amoroasă. Se caută mereu partenerul perfect si niciodată nu se găsește, sau, daca se găsește, nu este momentul potrivit și îl respinge. Pentru cei ce sunt deja într-o relație, așteaptă mereu să primească ceea ce oferă, întotdeauna gestul trebuie să fie întors de către partener în aceeași măsură sau modalitate. Problemele pot apărea atunci când nu se identifică lucruri cu care partenerii să fie de acord. Nu are rost să te cerți cu o femeie capricorn deoarece aceasta își va susține punctul de vedere în continuare, chiar dacă realizează că a greșit. Lucrurile vor fi foarte complicate fiind într-o relație cu o femeie capricorn, mai ales dacă sunteți diferiți, totul va face să pară dificil. 

Leu

 Deși crezi ca ți-ai găsit sufletul pereche, ar fi bine sa te gândești de doua ori înainte pentru că este într-o căutare continuă de noi persoane atrase de ea. Este o vânătoare iscusită și adoră să își facă câte o pradă nouă în palmares periodic. Acest lucru te va face să nu ai încredere în relația voastră si te va debusola deoarece nu vei ști ce să crezi, gesturile de afecțiune sau atitudinea de cuceritoare. Egoiste si narcisiste, femeile sub acest semn zodiacal se vor pune pe primul loc și vă va face să vă simțiți doar ca o piesa de decor. Pe lângă toate acestea, vor exista certuri ce vor zdruncina din temelii relația, așadar, daca sunteți într-o relație cu o femeie berbec, la primul incident semnalat, luați măsuri. 

Berbec

La început crezi că este relația perfecta și omul potrivit pentru tine. Foarte multă afecțiune si gesturi tandre îți atrag atenția în mod plăcut și te simți conectat cu femeia berbec. Toate se vor întampla până într-un punct. După o perioadă de conviețuire împreună, îți vei da seama de adevărata față a persoanei de lângă tine, autoritar, mereu pus pe cearta și oricând este acolo pentru o dispută în contradictoriu. Exact ca și in cazul zodiei leu, femeile berbec sunt egoiste si vor ca dreptatea sa fie mereu de partea lor, de aceea, să ajungi la un consens cu acestea este o luptă eroică. 

Scorpion

În această zodie vei găsi femei pasionale, senzuale si tentante ce știu cum să te seducă si nu numai, sa îți și dăruiască. Tot pachetul amoros dispare în momentul în care femeia are o dispoziție proastă într-o zi sau într-o săptămână. Iadul se va dezlănțui și nimic nu o poate calma. Va face scandal din orice nu îi convine, iar în aceste momente, nimic nu îi este pe plac. Sfatul perfect pentru partenerul femeii scorpion este sa rămână calm în fața unui scandal inevitabil iar daca situația este critică, să meargă la o plimbare sau brusc sa rezolve un deadline. 

Pești

Foarte greu le atrage cineva atenția, și mai mult de atât, le și conving sa iasă la o cafea. Pretențioase și perfecționiste, femeile pești doresc ori o iubire ca in filme, ori să fie singure cu o pisica acasă. Bărbatul care va avea onoarea sa se căsătorească cu o femeie pești trebuie să stea liniștit în privința fidelității, daca ea iți poarta numele, tu ești alesul la propriu, dintr-o multitudini de alte partide respinse și va avea ochi doar pentru tine. Cei care sunt doar într-o relație, simt firea rece si evazivă a partenerei și sunt deranjați de nesiguranța relației dar și