HOROSCOP: Cele mai fericite zodii din perioada următoare, totul le va merge din plin

Mulţi se întreabă ce este fericirea şi pornesc zi de zi în căutarea ei, în speranţa că o vor găsi. Alţii, mai sceptici din fire, preferă să nu alerge după ea şi au răbdare să apară la momentul potrivit. De aceea, unii nativi ai semnelor zodiacale pot spune că îşi vor primi răsplata de fericire în acest an.

18 mart. 2018, 08:03
HOROSCOP: Cele mai fericite zodii din perioada următoare, totul le va merge din plin

Gemeni

Dacă la începutul anului aveai toate motivele să fii tristă şi să suferi de depresie, află că fericirea îţi bate la uşă, aşa că trebuie să îi deschizi. O persoană minunată va apărea în viaţa ta, exact ca o rază de soare, care te va lumina şi îţi va readuce zâmbetul pe buze. În plus, s-ar putea să găseşti bucuria în câteva lucruri mărunte din preajma ta, cărora înainte nu le dădeai mai deloc importanţă.

Leu

Deşi fericirea este scumpă pentru tine, în prezent nu mai ţii cont de bani când vine vorba de bucuria sufletului tău. Fie că mergi într-o binemeritată vacanţă, fie că îţi cumperi ceva frumos de îmbrăcat, doar pentru tine, acest lucru te binedispune şi te mai scoate din rutină. La mijloc de an, o oportunitate majoră în carieră s-ar putea să îţi aducă şi mai multe zile fericite.

Balanță

Pentru tine, fericirea se rezumă la dragoste, la acel sentiment sublim, după care tânjești de atâta timp. Anul acesta, vei avea toate motivele să zâmbești și să renaști, asta pentru că vei întâlni pe cineva care să îți schimbe complet viața. Vei trăi într-o euforie continuă, vei fi mai visătoare și vei încerca să lași deoparte grijile. Încearcă să renunți și la timiditate și fii cât mai expansivă, ca partenerul să te cunoască mai îndeaproape.

Săgetător

Despre tine, se poate spune că ai tras lozul câștigător, căci vei fi cea mai fericită zodie a anului. Practic, vei avea împliniri pe toate planurile, însă mulțumirile vor veni în mod progresiv, și nu toate în același timp, așa cum te-ai fi așteptat. Vei avea șansa să îți recâștigi încrederea în sine printr-o nouă oportunitate în carieră și, cel mai probabil, vei cunoaște o persoană specială, care te va schimba în bine în totalitate. Deci, ce mai aștepți? Zâmbește!