Horoscop: Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Te topesti când te privesc!

Iata care sunt trasaturile reprezentative ale femeilor in functie de zodia din care fac parte.

13 iul. 2017, 08:17
Horoscop: Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Te topesti când te privesc!

Berbec

Femeile Berbec lasa putina lume indiferenta la farmecul lor. Cine le-a vazut, cu greu le poate uita. Sunt armonioase, luptatoare, traiesc pentru a iubi si pentru a fi iubite. Le place sa se imbrace astfel incat hainele sa le contureze foarte bine curbele apetisante.

Femei Berbec celebre: Reese Witherspoon, Emma Watson, Keira Knightley.

Taur

Primul lucru care te atrage la o femeie Taur este gentiletea. Iar cand ajungi sa o cunosti iti vei da seama ca in spatele acestei aparente sensibiltati se afla o vointa de fier si nervi de otel. Femeile Taur se imbraca cu gust, le plac hainele si cosmeticele scumpe, de calitate. Nu stau niciodata in umbra.

Femei Taur celebre: Renee Zellweger, Uma Thurman, Penelope Cruz.

Gemeni

Nu degeaba sunt zodii duale. Femeile Gemeni isi schimba repede starea de spirit si sunt aproape imposibil de urmarit. Acum sunt dive blonde, vampe, cu buze rosii si unghii puse la punct, acum sunt modeste, gospodine, fete de casa. Frumusetea femeilor Gemeni este ambigua, unora le place altora nu.

Femei Gemeni celebre: Angelina Jolie, Nicole Kidman, Marilyn Monroe.

Rac

Femeile Rac sunt frumoase, stralucitoare, iubitoare, mame desavarsite si sotii fidele. Te vei intoarce intotdeauna la o femeie Rac. Chiar daca nu se numara printre cele mai frumoase, nu vor „iesi” din top 5.

Femei Rac celebre: Eva Green, Sofía Vergara, Meryl Streep.

Leu

Femeile Leu sunt recunoscute pentru frumusetea lor. Atrag imediat atentia prin look-ul si prin farmecul lor. Topesc si cea mai de gheata inima, cand zambesc. Cateodata se plictisesc de prea multa admiratie si se retrag. Nu se intampla des si nu le tine mult.

Femei Leu celebre: Sandra Bullock, Charlize Theron, Jennifer Lopez.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.