HOROSCOP: Cele mai grave 15 defecte ale zodiei Fecioară

Deşi Fecioara are o mulţime de calităţi, acestea pot fi umbrite de unele trăsături pe care nu poate sau nu vrea să le schimbe!

16 nov. 2017, 15:11
HOROSCOP: Cele mai grave 15 defecte ale zodiei Fecioară

Pesoanele născute sub acest zemn zodiacal nu sunt rele, dar au anumite trăsături nesăbuite care se transformă în defecte grave. Iată care sunt:

Sunt narcisiste

Lumea nu se învârte în jurul lor, aşa că nu ar trebui să mai fie aşa. Fecioarele se gândesc atât de mult la ele încât cei din jur îşi pierd interesul pentru ele. Ele trăiesc în propria lor lume în care nimic altceva nu contează, ci doar interesele lor. Ele nu au o problemă în a vorbi despre ele ore în şir, dar când cineva le povesteşte ceva personal, îşi schimbă imediat tonul şi expresia feţei. Dacă nu au aceleaşi interese ca şi tine, nu te aştepta să se schimbe prea curând, pentru că nu îşi doresc să se adapteze. Femeile din Fecioară sunt cele care simt nevoia de a pune pe reţelele sociale fiecare selfie pe care şi-l fac. Poveştile lor de pe Instagram şi Snapchat sunt actualizate zilnic, astfel încât noi restul să putem vedea ce viaţă duc. Dacă acestea nu sunt în centrul atenţiei mereu, ele pot cădea într- stare extrem de proastă.

Critică extrem de mult

Sunt persoane care critică exagerat şi îi fac pe cei din jur să se simtă mizerabil. Le place această activitate şi găsesc defecte şi greşeli în aproape orice. Critica constructivă nu există pentru ele, ele te pun la pâmânt din pură plăcere. Acest lucru le ajută să îşi mascheze propria nesiguranţă. Dacă eşti o persoană sensibilă, este mai bine să stai departe de ele, pentru că te va face să te simţi extrem de prost fără nicio urmă de remuşcare.

Citeşte mai multe pe eva.ro