HOROSCOP: Cele mai libertine zodii, aventurile le atrag ca un magnet

Să găseşti partenera perfectă poate părea un lucru destul de dificil uneori, dar se pare că şi zodia joacă un rol important. Unele femei sunt mai predispuse la aventuri, în funcţie de semnul zodiacal.

02 mai 2017, 07:20
HOROSCOP: Cele mai libertine zodii, aventurile le atrag ca un magnet

Femeia Berbec

Puterea este cheia care influenţează relaţia cu femeile Berbec. Toate femeile Berbec au nevoie de independenţă şi de mult spaţiu. Deşi au nevoie de afecţiune şi sinceritate, le place să iasă în oraş şi să facă victime. Este o balanţă care se inclină ba într-o parte, ba în alta. Nu pot fi ţinute cu forţa şi cel mai bine e să le laşi libere.

Femeia Taur

Femeile Taur au o carismă excelentă şi spun lucrurilor pe nume. Apetitul sexual este ca o foame constantă şi nu ţin cont de mentalitatea sau fizicul partenerului. Bărbaţii sunt doar nişte ustensile în mâinile lor.

Femeia Gemeni

Într-o relaţie, femeii Gemeni nu îi este ruşine să facă avansuri şi altor bărbaţi. Nici măcar când iubitul este de faţă. Dar îşi ştiu limitele şi nu ar fi în stare să înşele. Ele vor să îşi demonstreze constant că încă mai au acel ceva care atrage bărbaţii. Nu este ceva neobişnuit ca o femeie Gemeni să se întalnească cu bărbaţi mult mai în vârstă sau mai tineri.

Femeia Rac

Femeile Rac nu se aventurează în căutarea unui partener sexual, pentru ele e importantă stabilitatea. Iar atunci când au parte de o aventură se întâmplă pur şi simplu, nu e ceva plănuit. Sunt orientate mai mult spre căsnicie şi creşterea copiilor.