HOROSCOP: Cele mai URÂTE DEFECTE ale zodiilor

Probabil că nu o să-ţi placă să citeşti cele de mai jos, dar din când în când este util să-ţi spună cineva, cu toată sinceritatea, care sunt defectele tale. Iată care e partea "întunecată" a zodiilor.

21 iun. 2013, 12:33
HOROSCOP: Cele mai URÂTE DEFECTE ale zodiilor

Berbecul e convins că e cel mai deştept şi crede că le ştie pe toate. Evident toate lucrurile trebuie să se facă după cum vrea el.

Taurul e un egoist şi nu prea ştie ce e bunul simţ. Mereu pus pe harţă, mereu furios, nu se gândeşte deloc la ceilalţi.

Nativul din Gemeni are o personalitate dublă. Ca să nu mai spunem că minte foarte mult, uneori îţi face impresia că e nebun sau cel puţin beat, iar starea lui îi contaminează şi pe cei din jur.

Indiferent că e bărbat sau femeie, Racul se comportă de parcă ar fi într-un continuu sindrom premenstrual, se plânge, face nazuri, se gândeşte şi se răzgândeşte, e nervos. Văicăreala lui continuă e foarte greu de suportat.

Leul are prea multă încredere în sine şi se comportă de parcă ar fi Dumnezeu pe pământ. Este un nesuferit şi jumătate.

Fecioară. Când are nevoie de ceva de la tine, eşti perfect, când nu îi mai foloseşt la nimic începe să te critice. Nu trebuie să te bazezi niciodată pe o Fecioară.

Balanţă. Îşi doreşte mereu mai mult, mai multă iubire, mai multe haine, mai mulţi bani, mai mulţi oameni în jur, şi tot aşa până când se pierde total în ceea ce are.

Scorpionul este o creatură răutăcioasă, veninoasă, parşivă. Să nu ai niciodată încredere în persoanele din această zodie. Ideal ar fi să îl ai la mână cu ceva, altfel te înjunghie pe la spate cu prima ocazie.

Scorpionul este de o cruzime rar întâlnită. În plus, pare că poartă ochelari de cal şi nu vede nici în dreapta, nici în stânga, părerile lui fiind singurele care contează.

Capricornul este gata oricând să se folosească de tine, să abuzeze de tine ca să obţină ce vrea. Este gata şi să mănânce din gunoi sau să aştepte o eternitate ca să-şi împlinească scopurile.

Vărsător. Total iresponsabil, nu se gândeşte niciun moment că acţiunile lui ar putea să rănească pe cineva. Nu te poţi baza niciodată pe el.

Peşti. Este mereu pierdut şi pare că umblă prin viaţă fără scop. Mereu confuz şi dezorientat, nu se poate concentra nici măcar o secundă pe scopul lui.