Horoscop. Cele trei zodii care vor avea cea mai buna saptamana din ultimul an

Saptamana 23 - 29 septembrie aduce schimbari pozitive pentru aceste trei zodii.

24 sept. 2019, 09:34
Horoscop. Cele trei zodii care vor avea cea mai buna saptamana din ultimul an

LEU – Vei primi un proiect si vei finaliza altul. Munca ta este pe primul plan in aceasta perioada, lucru care se reflecta si in castigurile materiale. Ai o perioada extrem de buna. Totul merge ca pe roate nimic nu pare sa iti stea in cale. Radiezi de energie pozitiva si ii inspiri pe toti cei din jurul tau. Te poti transorma usor intr-un lider. 

FECIOARA – Ai tendinta sa te critici singura si sa nu vezi cate ai de oferit. Nu iti mai refuza lucruri si oportunitati pe care le meriti. Incepe o perioada in care vei invata sa te iubesti si sa te apreciezi, oricand de greu ti-ar fi sa faci asta. Te vei simti creativa si inspirata sa duci la final toate lucrurile pe care le-ai inceput si pe care ti le doresti. Vei fi admirata si te vei simti apreciata de cei din jurul tau.  

CAPRICORN – In ultima perioada te-ai concentrat mai mult asupra carierei si ai uitat care sunt lucrurile si persoanele care conteaza de fapt in viata ta. A venit momentul sa iti indrepti atentia spre ceva ce iti face bine, spre ceva ce te face fercita. Profita de energia pozitiva care a aparut in viata ta si dezvolta ideile pe care le ai mult timp. Vei reusi sa iti pui ordine in ganduri si sa incepi sa faci alegerile potrivite.