HOROSCOP: Cerere în căsătorie pentru ACEASTĂ zodie în această săptămână

HOROSCOP: Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru perioada cuprinsă între 15 și 21 August. Află din materialul următor cum îți va merge în noua săptămână, care sunt atuurile pe care le ai și de ce trebuie să te ferești!

16 aug. 2016, 07:19
HOROSCOP: Cerere în căsătorie pentru ACEASTĂ zodie în această săptămână

Berbec 
Primele zile ale săptămanii aduc multe controverse în plan profesional. Imagina ta publică, cât și relațiile cu șefii sau cu autoritățile în general vor suferi modificări subtile, însă suficient de puternice încât să realizezi că se petrece cea dincolo de aparențe. În preajma datei de 18 August se va construi aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, marcând un final de etapă în relațiile de prietenie și protectorat în câmpul muncii. Prudență și detașare! Ai nevoie de oameni noi și de cu totul alte planuri de viată. Finalul săptămanii este potrivit odihnei departe de iureșul cotidian.

Taur 
Debutul săptămânii te găsește pe drumuri, în călătorii sau făcand planuri în acest sens. Intențiile îți pot fi zădărnicite de situația financiară sau de mofturile celor dragi. Totuși vei găsi soluții bune pentru a te descurca onorabil cu toate. Aspectul de Lună plină ce se formează în Semnul Vărsătorului, pe 18 August îți aduce în atenție chestiuni socio-profesionale care trebuie finalizate rapid și fără resentimente. Este bine să-ți revizuiești relațiile de muncă, în special cele cu șefii și autoritătile. Weekend-ul anunță dialoguri și întâlniri cu prietenii. Evită să le povestești multe și mărunte despre tine. 
Gemeni 
Cheltuielile și discuțiile pe teme financiare îți deschid săptămâna. Se pare că există restanțe la anumite servicii de care ai beneficiat sau beneficiezi incă. Dar și cei dragi apelează la sprijinul tău material pentru a-și rezolva mofturile personale. La mijlocul intervalului analizat se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, ajutându-te să rezolvi demersuri legate de călătorii sau de studii. Fii prudent dacă trebuie să iei decizii sau să vorbești în public, pentru că mentalul este suprasolicitat și obosit. La sfârșitul săptămanii este rost de întâlniri cu persoane importante. 

Rac 
În relațiile parteneriale se prefigurează schimbări importante, dar este vorba despre secvențe vechi care acum doar se pun la punct definitiv. Stabilește-ți obiective clare în orice tip de colaborare și urmează-le îndeaproape. În preajma datei de 18 August se formează aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, oferindu-ți noutăți financiare. Este rost de a primi bani dintr-o colaborare sau dintr-un împrumut. Pot intra în discuție și moștenirile și partajele personale și profesionale. În weekend apar călătorii, dar și dorința de a-ți rafina sufletul cu activități culturale. 

Leu 
Începi săptămâna cu multă treabă la serviciu. Treburile cotidiene alcătuiesc temă principală, astfel că ești nevoit să te concentrezi pe mai multe subiecte deodată. Alege prioritățile și ai încredere că vei rezolva totul corect și la timp. Pe 18 August se va construi aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, amintindu-ți că ai de pus la punct fie relația cu partenerul de viată, fie colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici. Discerne totul cu răbdare, iar la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Sfârșitul săptămanii este potrivit verificării situației financiare. 

Fecioară 
Cei dragi au nevoie de sprijinul tău material moral chestiunile lor personale, dar activitățile voastre comune. Este bine să le fii alături,  să te  bucuri de tot ce aveți de realizat impreună. În jurul datei de 18 August se formează aspectul de Lună plină  în Semnul Vărsătorului, marcând un final de etapă profesional. Sunt posibile modificări ale regimului muncii, sarcini de lucru noi, dar și schimbarea atitudinii tale față de muncă și implicațiile ei. Finalul săptămânii aduce noutăți parteneriale. Fie primești o propunere de colaborare, o cerere în căsătorie sau o invitație de a te implica în activități distractive.

Citește continuarea materialului aici!


loading...