HOROSCOP CHINEZESC 2014: Ce aventuri erotice îţi aduce Anul Calului de Lemn

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Conform astrologiei chinezeşti, anul 2014 este considerat a fi anul calului de Lemn. În ceea ce priveşte previziunea în domeniul sexului şi al erotismului, pare a fi un an bun pentru toate zodiile.

30 ian. 2014, 18:51
HOROSCOP CHINEZESC 2014: Ce aventuri erotice îţi aduce Anul Calului de Lemn

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Berbec – Dragon

Anul 2014 se anunţă a fi promiţător pentru nativii zodiei berbec. Aceştia vor avea parte de nopţi albe în compania persoanelor iubite. Iar dacă vor lucra puţin la capitolul “comunicare”, lucrurile vor fi favorabile pentru aceştia. Din punct de vedere erotic, vor avea parte de experienţe pasionale de neuitat.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Taur – Şarpe

Anul 2014 va fi un an mai bun decât cel precedent pentru tauri. Aceştia se vor bucura de energie pentru a consolida relaţia pe care o au în prezent sau chiar pentru a-şi găsi un partener stabil, dacă nu au deja. La capitolul erotism, anul 2014 va fi unul memorabil pentru nativii acestei zodii.

HOROSCOP CHINEZESC 2014 pentru fiecare lună în parte. Ce vă aşteaptă în Anul Calului

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Gemeni – Cal

Planul profesional o să-i toace energia şi disponibilitatea pentru viaţa sexuală a geamănului. Pe plan amoros, taurul oscilează de la o stare la alta. În ceea ce priveşte erotismul, nativii se descurcă mai bine decât în dragoste. Sexul o să-i ajute să se destreseze şi vor avea parte de clipe unice.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Rac – Capră

Pentru raci nu este un an tocmai bun. S-ar putea ca racii să se simtă neînţeleşi de către partenerii lor. Ba mai mult, cei care au intrat singuri în acest an, sunt mari şanse să rămâna aşa pe tot parcursul anului. Nici cu erotismul nu o duc prea bine racii. Aceştia au tendinţa de a se refugia în experienţe sexuale care nu o să le aducă în niciun caz împlinirea de care au nevoie.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Leu – maimuţă

Aventuri pasionale, trăiri intense – asta este ceea ce-i aşteaptă pe nativii acestei zodii.  La capitolul erotism, leii vor avea parte de experienţe la care doar au visat până acum.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Fecioara – cocoş

Nici fecioarele nu o duc prea bine din punct de vedere sentimental în 2014. Trăirile şi gândurile unei fecioare nu vor fi înţelese de către partener, ceea ce va duce la o răceală în relaţie. În ceea ce priveşte erotismul zodiei, e recomandat să nu se înhame la parteneriate sexuale experiementale, căci vor avea de suferit.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Balanţă – câine

Balanţele vor avea un bun din punctul de vedere al dragostei. Vor da şi vor primi multă afecţiune. Cei care au deja o relaţie, totul va merge ca pe roate. Iar cei care nu au o relaţie încă, e nevoie să-şi folosească la maximum capacităţile de mediere. La capitolul erotism, veţi avea parte de experienţe inedite.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Scorpion – Porc

Pe scorpioni îi aşteaptă armonia în cuplu şi desfrâul în dormitor. Vor avea parte de experienţe sexuale care nu-i vor afecta emoţional. La capitolul erotism, dacă vă lasaţi imaginaţia să zburde, vă aşteaptă experienţe pe care până acum nu le credeaţi posibile.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Săgetător – şobolan

Pe plan emoţional totul decurge ca la carte, fără schimbări bruşte. În ceea ce priveşte erotismul, săgetătorii se vor lăsa conduşi de partener.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Capricorn – Bivol

Astrele s-au aşezat prielnic pentru ca aceştia să aibă stabilitate emoţională. Cei care sunt singuri vor avea şanse să-şi găsească un partener în noul an.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Vărsător – Tigru

Vărsătorii cu relaţie vor avea parte de dragoste şi pace. Iar cei singuri sunt favorizaţi de către astre spre a-şi găsi partenerul. Sex, cel mai probabil, veţi face cu cei pe care deja îi ştiţi deşi nu aţi avut vreo legătură amoroasă până acum.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Peşte – Iepure

Deşi au mare nevoie de stabilitate, din păcate, nu o vor găsi anul acesta. Mai mult de atât, vor exista numeroase momente tensionate în ceea ce priveşte relaţiile amoroase.  Dar, toate trec! Erotismul nu o să le aducă prea multe satisfacţii. Vor face sex, însă la sfârşit se vor simţi la fel de singuri.