HOROSCOP CHINEZESC 2014. Cum stai cu dragostea în anul Calului potrivit ZODIACUL CHINEZESC

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Află ce înseamnă asta şi cum ne vor influenţa astrele viaţa sentimentală, pentru fiecare zodie în parte. Click aici pentru a afla care este zodia ta în zodiacul chinezesc.

14 ian. 2014, 07:35
HOROSCOP CHINEZESC 2014. Cum stai cu dragostea în anul Calului potrivit ZODIACUL CHINEZESC

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Şobolan

Nativele născute în anul Şobolanului au noroc în dragoste şi evoluează din punct de vedere sentimental. Vor vrea să treacă la nivelul următor, şi poate fi vorba ori de logodnă, ori de căsătorie. Nici conceperea sau plănuirea unui copil nu este exclusă.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Bivol

Nativele născute sub semnul Bivolului vor trece prin diverse stări anul acesta. Nu se poate spune că le merge nici bine, dar nici rău. Chiar dacă sunt angajate într-o relaţie, acestea se gândesc mai mult la foştii iubiţi şi vor încerca să îi recucerească. Nu va fi nicio dezamăgire dacă nu le reuşeşte planul, din contră vor fi liniştite că au încercat.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Tigru

Nativele născute în anul Tigrului au toate şansele să îşi găsescă marea iubire anul acesta. Astrele le influenţează într-un mod pozitiv şi pot pune bazele unei relaţii adevărate într-un timp foarte scurt. Dacă au deja parteneri stabili, atunci ar trebui să se aştepte la o cerere în căsătorie.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Iepure

Nativele născute în anul Iepurelui vor reuşi să obţină ceva ce şi-au dorit dintotdeauna. Fie că găsesc un partener pe placul lor, fi că îl schimbă pe cel existent, aceasta va fi destul de fericită în acest an. Atât timp cât nu este vorba de înşelat sau trădat de orice fel, acestea îşi pot ierta foştii iubiţi şi pot reveni la relaţii mai vechi.

ZODIAC CHINEZESC 2014: ANUL CALULUI DE LEMN. Ce provocări vă aşteaptă în 2014

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Dragon

Femeile din Dragon ar trebui să rişte mai mult anul acesta dacă vor să obţină ceea ce îşi doresc. Dacă vor fi cu picioarele pe pământ, vor avea parte de mult mai multe satisfacţii din punct de vedere sentimental. Trebuie să înveţe să renunţe la căutarea continuă după perfecţiune, pentru că poate pierde momente preţioase.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Şarpe

Nativele născute în anul Şarpelui nu mai stau pe gânduri când vine vorba de relaţii serioase. Dacă realizează că cel de lângă ea nu are niciun gând spre oficializarea relaţiei sau nu este suficient de serios pentru ea, atunci nu îşi va mai pierde timpul într-o astfel de companie. Este destul de tranşantă, şi nu va avea decât de câştigat.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Cal

Nativele născute în anul Calului vor avea parte de multe schimbări. Totul se va întâmpla când te aştepţi mai puţin şi va persista sentimentul de nesiguranţă şi suspans. Se pune accentul pe corectitudine, organizare şi constanţă, doar aşa vor cunoaşte adevărata dragoste şi împlinire. Vor avea noroc din punct de vedere sentimental dacă nu îşi vor ignora partenerii sau potenţialii parteneri.

Citeşte mai mul pe eva.ro