HOROSCOP CHINEZESC 2014. Cumpenele tale în anul Calului de Lemn, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Află ce înseamnă asta şi cum ne vor influenţa astrele în această perioadă, dar mai ales ce obstacole şi ce probleme putem întâmpina. Click aici pentru a afla care este zodia ta în zodiacul chinezesc.

30 ian. 2014, 12:24
HOROSCOP CHINEZESC 2014. Cumpenele tale în anul Calului de Lemn, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP CHINEZESC 2014 Şobolan

Nativele născute în anul Şobolanului trebuie să fie foarte organizate dacă vor să fie apreciate la locul de muncă. Orice mică greşeală poate fi taxată, aşa că nu trebuie să rişte. Nu vor avea prea mare succes nici din punct de vedere financiar, cel puţin nu în prima parte a acestui an. Trebuie să fie foarte atente şi să dea dovadă de responsabilitate şi maturitate atunci când vine vorba de astfel de decizii.

HOROSCOP CHINEZESC 2014 Bivol

Nativele născute sub semnul Bivolului vor avea un an lipsit de probleme pe toate planurile. Dragostea, banii şi cariera rămân constante, ba chiar pot cunoaşte unele îmbunătăţiri. Nu trebuie să se lase influenţate negativ de micile piedici ce i se pun în cale.

HOROSCOP CHINEZESC 2014 Tigru

Nativele născute în anul Tigrului trebuie să fie mai atente cu cheltuielile şi să se gândească de două ori înainte de a achiziţiona ceva. Sunt foarte muncitoare şi ambiţioase, fapt pentru care luptă să câştige cât mai mult. Grija de a nu pierde tot într-un timp foarte scurt trebuie să fie mereu în capul lor, altfel riscă să fi muncit degeaba. Acestea sunt destul de agitate, fapt pentru care ar putea să se extenueze de foarte multe ori. De aici până la agravarea stării de sănătate nu mai este decât un pas, aşa că trebuie o mult mai mare atenţie.

HOROSCOP CHINEZESC 2014 Iepure

Nativele născute în anul Iepurelui vor fi impulsionate de lipsa babilor în acest an, aşa că munca depusă va fi una mult mai mare. Trebuie să aibă în vedere că orele suplimentare le vor slei de puteri şi vor putea greşi din neatenţie. Trebuie să evite să risipească banii, altfel vor risca să piardă tot, mai ales la sfârşitul acestul an.

HOROSCOP CHINEZESC 2014 Dragon

Femeile din Dragon nu trebuie să exagereze, pentru că sarcinile pe care şi le asumă le pot depăşi. Pot avea parte de unele dezamăgiri care îşi vor pune amprenta asupra sănătăţii tale. O trădare sau o întâmplare nefericită te poate da peste cap, stricându-ţi somnul şi alimentaţia. Nu trebuie să te îngrijorezi, ci trebuie să fii mai responsabilă. Toată această poveste se va termina cât de curând.

HOROSCOP CHINEZESC 2014 Şarpe

Nativele născute în anul Şarpelui nu mai stau pe gânduri când vine vorba de relaţii serioase. Dacă realizează că cel de lângă ea nu are niciun gând spre oficializarea relaţiei sau nu este suficient de serios pentru ea, atunci nu îşi va mai pierde timpul într-o astfel de companie. Chiar dacă pare greu la început, această gândire este cea mai potrivită.

Citeşte mai mult pe eva.ro