HOROSCOP CHINEZESC 2018: Anul câinelui de pământ vine cu probleme. ZODIAC CHINEZESC 2018 pentru toate semnele astrale

Horoscopul chinezesc pentru 2018. Anul nou chinezesc începe pe 16 februarie 2018, iar din punct de vedere astrologic va fi anul Câinelui de Pământ. Și cum mulți pasionați ai acestui horoscop abia așteaptă să vadă ce le rezervă astrele asiatice, nu le mai punem răbdarea la încercare…  

29 dec. 2017, 07:35
HOROSCOP CHINEZESC 2018: Anul câinelui de pământ vine cu probleme. ZODIAC CHINEZESC 2018 pentru toate semnele astrale

Auspiciile casnice ale Câinelui vor aduce armonie în viață de familie, dragoste pentru țară și o neclintită fidelitate pentru orice cauză pe care dorim s-o sprijinim.

Pe de altă parte, puterea și voința sa rigidă, precum și sentimentele neînduplecate de dreptate vor conduce, de asemenea, la confruntări majore.

Este un an în care consecințele controverselor vor fi judecate după ureche și vor fi introduse schimbări neconvenționale, dar eficiente.

Egalitatea și libertatea vor fi evocate și susținute de influența nobilă a Câinelui. Vom deveni mai idealiști cu vederile noastre, răspândind în jur sau susțînând proiecte grandioase.

2018 este anul în care vom fi ușor îndepărtați de puterea banului și vom deveni mai reflexivi. Un moment foarte bun pentru a ne restabili sensul valorii, a ne cizela virtuțile și a porni o cruciadă reală împotriva tiraniei și a opresiunii.

Perspective sumbre

În ciuda perspectivelor sumbre ale Câinelui de Pământ, el va aduce stabilitate pentru că oamenii nu îndrăznesc, de regulă, să provoace autoritățile, atunci când ei observă câtă trudă se depune pentru păstrarea păcii.

În schimb, Anul Câinelui de Metal este foarte de temut pentru că se spune că aduce războaie și calamități. Este inutil de amintit că lipsa de decizie și încăpățânarea vor da naștere la ciocniri, revolte, rebeliuni de tot felul, dar va fi de bun simt și plin de mărinimie pentru că lucrurile se vor liniștiți.

Altruismul sau va predispune la sentimente de mărinimie, grandoare și bunătate mai mult decât în mod normal.

Acesta va fi un an în care, totuși, vom dori să ne relaxăm mai mult, fără că cinicul Câine să ne transmită griji suplimentare prin forță să.

Putem să ne desfășurăm afacerile mai departe pentru că va stă mereu de pază Câinele. Anul acesta va aduce pentru toți o mare doză de integritate în intențiile noastre și ne va face să acționăm cu mai multă încredere.

Nimic nu ne va îngrijora atâta vreme cât vom rămâne pe calea ce dreaptă.