Horoscop chinezesc Anul Mistreţului. Cum sunt persoanele născute în anul Mistreţului

Horoscop chinezesc Anul Mistretului. Anul Mistretului este ultimul din zodiac chinezesc . Anul Cainelui va preceda intotdeauna Anul Mistretului, iar Anul Sobolanului ii va urma.

23 mart. 2018, 21:07
Horoscop chinezesc Anul Mistreţului. Cum sunt persoanele născute în anul Mistreţului

Horoscop chinezesc Anul Mistretului. Talismane

Daca esti nascut in Anul Mistretului, iata care sunt talismantele tale:

Numere norocoase: 2, 5, 8 sau combinatiile dintre cele trei numere (de exemplu 25, 58)

Culori norocoase: galben, gri, maro, auriu

Flori norocoase: hortensie, margareta

Zile norocoase: 17, 24 din fiecare luna a Calendarului lunar chinezesc.

Luni norocoase: a 2-a, a 7-a si a 10-a, din Calendarul lunar chinezesc.

Directii norocoase: est, sud-vest.

Pentru persoanele nascute in Anul Mistretului sunt considerate mai putin norocoase culorile rosu, albastru, verde, numerele 1 si 7 si combinatiile dintre ele (17, 71), directia sud-est si lunile a 4-a, a 9-a si a 12-a din calendarul lunar chinezesc. 

Horoscop chinezesc Anul Mistretului. Personalitate

Persoanele nascute in Anul Mistretului sunt generoase si intelegatoare. Reusesc sa se concentreze foarte bine odata ce si-au setat telul si isi canalizeaza intreaga energie spre acel scop. Rareori cer ajutorul altora, insa nu vor refuza niciodata pe nimeni care se ofera sa le dea o mana de ajutor. Au incredere mare in oameni si pot fi usor de pacalit. Cand intampina o problema sunt destul de calmi si reusesc, astfel, sa depaseasca obstacolele. Au un simt al responsabilitatii foarte mare.

Horoscop chinezesc Anul Mistretului. Sanatate

La capitolul sanatate, persoanele nascute in Anul Mistretului stau foarte bine. Cu o singura conditie: sa evite excesele. Pentru ca sunt persoane sociabile, vor fi deseori invitati la petreceri si evenimente, iar tendinta spre a consuma multa mancare, alcool sau sa fumeze in exces este destul de mare. Ei au nevoie de un stil de viata sanatos, cu multa miscare si un regim alimentar echilibrat. Atunci cand sunt stresati sau obositi le este recomandat sa doarma. Mistretii se revigoreaza foarte repede prin somn.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.