Horoscop chinezesc. Astrologul Marian Golea dezvăluie zodiile care o vor duce cel mai bine până la sfârşitul anului. Ce zodii se află sub steaua distrugerilor

Până la sfârşitul lui 2023, unele semne zodiacale din horoscopul chinezesc se vor afla sub o stea norocoasă, în timp ce altele se vor afla sub steaua distrugerilor.

27 feb. 2023, 09:01
Horoscop chinezesc. Astrologul Marian Golea dezvăluie zodiile care o vor duce cel mai bine până la sfârşitul anului. Ce zodii se află sub steaua distrugerilor

Horoscop chinezesc Marian Golea. Astrologul anunţă un an prosper pentru multe zodii, care au șansa unui nou început. La polul opus, se afla nativii care vor avea parte de o perioadă extrem de dificilă pe mai multe planuri.

Horoscop chinezesc. Marian Golea dezvăluie zodiile care o vor duce cel mai bine până la sfârşitul anului

Șobolanul o duce cel mai bine în 2023. Lui i se alătură Dragonul, ba chiar şi Calul. Şobolanul primește fel de fel de propuneri atractive. Stă bine și din punct de vedere financiar, însă Iepurele i-ar putea pune beţe în roate.

Anul ăsta Șobolanul o duce formidabil, steaua generalului. Vin ăștia și îl pun să condusă proiecte, îi convin. El reprezintă începutul tuturor lucrurilor pentru că are steaua noua. El își face datoria, are bani, are lucruri bune. Singura problemă, Iepurașul este pedeapsa lui”, a spus Marian Golea la Prima Tv.

De cealaltă parte, Bivolul nu o duce la fel de bine. Acest nativ riscă să fie trădat de prieteni și de asemenea, parte de pierde și bani. Ar fi bine să se bazeze pe instinctul lor, care îi va pune să se gândească de două ori înainte de a face o alegere importantă.

Din nefericire, Bivolul are o stea ciudată de jafuri, furturi, trădări. Nu aveți încredere în nimeni, toți prietenii vin și te mint odată, de două ori că ei zic că merge. În schimb, au un ajutor celest. Parcă vine cineva și îi trage de păr. Acest cineva nu e o persoană, poate fi chiar el, liberul lor arbitru care îl pune să gândească”, adaugă astrologul.

Pentru Dragon se anunță un 2023 bun. Deși are tendința să refuze mai multe propuneri, acesta este favorizat pe foarte multe planuri. În aceeași situație regăsim și Șarpele, care va avea un an prosper.

Calul este favorizat din punct de vedere financiar, însă trebuie să fie atent la cheltuieli pentru că are tendinţa să piardă bani uşor.

Calul, regina balului. Face bani cu nemiluita, rămâne cu nimic. De aia trebuie să aibă grijă de ceea ce cheltuiește. Pot apărea cheltuieli neprevăzute”, avertizează Marian Golea.

Oaia se află sub steaua victoriei în acest an, însă nu mai are suficientă energie pentru a merge mai departe și pentru a-și duce planurile la bun sfârșit. De cealaltă parte, Maimuța se află sub o stea bună, este fericită, dar la fel ca și Bivolul, se află sub steaua jafurilor și a pierderilor.

Cocoșul este cel mai favorizat în 2023 și are șanse mari să obțină tot ceea ce îți dorește, totuşi soarta lui poate fi umbrită de evenimente mai puţin fericite.

Are una dintre cele mai bune stele care există anul ăsta. Steaua șase, care îi aduce tot ce vrea. În mijlocul acestei stele există steaua distrugerilor, catastrofe naturale”, precizează Marian Golea.

Ce zodii se află sub steaua distrugerilor

Pentru Tigru, 2023 se anunţă cât se poate de slab. La fel ca și Bivolul, Tigrul se află sub steaua furturilor, dar și a certurilor, iar acest lucru îi va afecta din punct de vedere profesional.

Atenție mare, dacă ei conduc business-uri pot să se certe cu lumea. Nu îi lăsați pentru că pot să vă distrugă business-ul”, a completat astrologul.

Iepurele are parte de un 2023 destul de ciudat, pentru că are steaua doi a bolilor asupra sa, ceea ce ar putea duce duce la îmbolnăvirea anumitor relații.

Câinele are un 2023 cât se poate de prost. Se află sub steaua distrugerilor, iar pe lângă asta, lucrurile nu îi vor merge deloc bine, pe mai multe planuri anul acestea. Și Mistrețul are aceeași stea precum Câinele, însă în cazul lui, atitudinea, mai exact diplomația îi va fi de mare ajutor.