HOROSCOP chinezesc. Ce surprize are Luna Câinelui. Astrologul Anca Dimancea prezintă zodiacul chinezesc pentru octombrie 2022

Conform zodiacului chinezesc, luna octombrie vine cu surprize pentru multe persoane. Iată ce spune astrologul Anca Dimancea despre perioada care urmează.

29 sept. 2022, 12:41
HOROSCOP chinezesc. Ce surprize are Luna Câinelui. Astrologul Anca Dimancea prezintă zodiacul chinezesc pentru octombrie 2022

Anca Dimancea a vorbit despre surprizele pe care le aduce zodiacul chinezesc pentru nativii fiecărei zodii.  După cum spune astrologul, persoanele născute în zodia Șobolanului vor fi foarte norocoase în luna octombrie, chiar din prima zi a acesteia. Ei vor atrage norocul pe plan profesional și financiar datorită energiei lor debordante.

Nativii născuți în zodia Bivolului pot începe un nou capitol în ceea ce privește munca. Niște persoane apropiate, cu intenții bune, îi pot ajuta pe aceștia să facă rost de un niou job.

Tigrii vor avea un octombrie liniștit, fără evenimente neplăcute. E bine să profite de aceste momente, pentru că noiembrie nu va fi deloc ușor pentru ei, potrivit astrologului Anca Dimancea.

La fel ca Tigrii și Iepurii se vor bucura de octombrie, fiind pentru ei cea mai frumoasă perioadă din anul 2022. Visurile acestora vor deveni realitate.

Citește și: Horoscop 29 septembrie 2022. Zodiile au de rezolvat chestiuni importante la locul de muncă

Mai puțin mulțumiți vor fi Dragonii care vor avea parte de conflicte și situații cu adevărat neplăcute. Pentru ei, octombrie este o lună proastă din orice punct de vedere.

Și Șerpii trebuie să fie prudenți și atenți, mai ales la sănătatea lor. Unele probleme deja existente se pot acutiza dacă nu au grijă de ei așa cum trebuie.

În schimb, pentru Cai, luna va fi una bună și vor înțelege cine este, de fapt, lângă ei atunci când au nevoie. Ei trebuie totuși să evite conflictele la locul de muncă, pentru că acest lucru i-ar putea afecta.

Cocoșii sunt una dintre cele mai afectate zodii, umând o perioadă cu foarte multe greutăți pentru ei.  Oile, care din fire sunt persoane încăpățânate, nu vor lăsa de la ele în viitorul apropiat, lucru care le va aduce numai necazuri. Totodată, acești nativi trebuie să aibă grijă de sănătatea lor.

Câinii vor avea noroc în dragoste, iar relația în care se află va evolua în bine și va avea parte de niște schimbări benefice. În schimb, Mistreții vor suferi din dragoste pentru că nu știu să se comporte cu partenerul. Aceștia trebuie să fie mai atenți cu persoana iubită și la felul în care relaționează.

Maimuțele vor avea o lună specială cu zile foarte bune și pline de bucurie. Totodată, aceștia îi pot supăra pe nativii născuți în zodia Mistrețului.

Citește și: HOROSCOP octombrie 2022. Patru zodii vor da lovitura pe toate planurile