Horoscop chinezesc dragoste: Cele mai norocoase 3 zodii în amor în această săptămână

Este o săptămână frumoasă pentru ca dragostea să înflorească, mai ales pentru trei zodii chinezești. Nostalgia va juca un rol important în viața lor.

18 oct. 2023, 15:11
Horoscop chinezesc dragoste: Cele mai norocoase 3 zodii în amor în această săptămână

Horoscop chinezesc dragoste: Dacă două iubiri pierdute doresc să se reunească, cine să le oprească? Asemenea norilor blânzi care suflă pe cer și ceață care atârnă constant în zori, dragostea se schimbă și se transformă în funcție de mediul în care este hrănită.

Oamenii, locurile și sentimentele contează. Chiar și un străin poate avea un efect profund dacă condițiile sunt potrivite. Energia colectivă te cheamă să acorzi o atenție deosebită modului în care lumea te modelează și te schimbă. Mai ales cum iti influențează ideile despre dragoste, imaginea corpului și împreună.

Horoscop Minerva. Grijă mare cu conturile bancare, eclipsa aduce clarificări financiare şi amoroase

Unii dintre voi veți beneficia să vă gândiți la trecut în această săptămână și să vă împăcați cu el. Alții dintre voi sunt îndemnați să aibă încredere în ei înșisi și în puterea iubirii voastre și să riscați ceva ce nu ați făcut niciodată în trecut.

Recunoaște sentimentele celui care a scăpat. Acum este momentul să schimbi cursul destinului tău romantic. De asemenea, poti valorifica puterea lunii în creștere pentru a face un ritual de manifestare.

Să ne concentrăm asupra celor trei zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste în săptămâna 16 – 22 octombrie 2023.

Horoscop chinezesc dragoste: Bivol
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Bou, norocul tău în dragoste depinde de faptul că te întorci săptămâna aceasta. Ascultă-ți inima, deschide-ți al treilea ochi și nu lăsa pe nimeni să se interpună între tine și dragostea ta adevărată. Poate că nu vor să vă vadă pe voi doi împreună. Poate sunt invidioși. Poate că au criterii diferite pentru ceea ce este „acceptabil” în dragoste. Nu sunteți ei.

Dacă ești singur, trebuie să-ți asumi o șansă și să te pui acolo. Ți-ai dorit vreodată să faci ceva, dar te-ai oprit de frica de ridicol sau de a arăta prost? Poate că ideea asta nu este proastă sau ridicolă. Poate ai fost în compania oamenilor care nu văd viața la fel ca tine. Norocul tău în dragoste este foarte puternic săptămâna aceasta. Pentru a profita de acest noroc și a-ți găsi sufletul pereche, trebuie mai întâi să trăiești fidel cu tine însuți.

Zodia protejată de Dumnezeu în luna noiembrie. Nativii lasă în urmă lacrimile de tristețe și radiază de fericire în orice moment

Dacă ești într-o relație, energia din această săptămână este foarte bună pentru viața ta amoroasă, mai ales dacă ai un picnic în familie sau o adunare în curând. Da, vor fi niște oameni enervanti în amestec. Dacă tu și partenerul tău va sprijiniti unul pe celălalt, puteti atrage aventuri fericite și te poți feri de dramă. De asemenea, du-te la cumpărături cu partenerul tău săptămâna aceasta. Forțele cosmice au o surpriză pentru voi doi.

Horoscop chinezesc dragoste: Mistreț
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Porc, norocul tău în dragoste este atât de puternic săptămâna aceasta încât îți va arăta de ce lucrurile nu s-au rezolvat niciodată cu foștii tăi. Va fi o intamplare extraordinară, mai ales pentru cei aflați într-o relație. Ești foarte aproape de a obține nirvana relațională.

Horoscop Minerva. Grijă mare cu conturile bancare, eclipsa aduce clarificări financiare şi amoroase

Dacă ești singur, fă-ți timp pentru tine în această săptămână și arată-ți puțină dragoste. Fie printr-o excursie improvizată la cumpărături, o zi la spa, o răsfoire prin librăria locală sau purtând ținuta ta preferată de toamnă, fă lucrurile care îți fac inima fericită și te luminează din interior. Sufletul tău pereche va fi atras de această lumină ca o navă care se uită la un far la miezul nopții.

Dacă esti într-o relație, fa un ritual de recunoștință în această săptămână dacă esti încântat de a fi cu partenerul tau. Dacă nu este cazul, de ce permiți persoanei greșite să blocheze persoana potrivită să intre? Norocul tău în dragoste are o calitate magnetică săptămâna aceasta. Cu cât te simți mai pozitiv cu privire la circumstanțele tale, cu atât viitorul tău se va îmbunătăți. Nu lăsa această binecuvântare frumoasă să se irosească.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.