Horoscop chinezesc februarie 2024 Anca Dimancea anunţă zodia care trebuie să aibă grijă la planul financiar

Anca Dimancea a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare. Din februarie, vom avea anul nou chinezesc, al Dragonului de lemn.

15 ian. 2024, 08:20
Horoscop chinezesc februarie 2024 Anca Dimancea anunţă zodia care trebuie să aibă grijă la planul financiar
Horoscop chinezesc Anca Dimancea

Anca Dimancea a vorbit despre horoscopul pentru luna februarie, în cadrul emisiunii WownewsȘobolanii sunt avertizați să aibă mare grijă la sănătate și la relațiile cu cei din jur. S-ar putea ca luna februarie 2024 să nu fie cea mai bună pentru ei.

Bivolii au o lună tracasantă, obositoare, cu multă muncă, dar și cu rezultate. Trebuie să fie atenți mai ales cei care lucrează în construcții sau sunt bucătari, dacă lucrează cu mâinile, cu obiectele ascuțite.

Tigrii se vor simți obosiți. Au aceeași stea ca nativii Bivol. Poate apărea o oboseală accentuată pe la jumătatea lunii. Iepurii au o stea de dragoste și de învățătură. E bine să profite de ea, chiar dacă anul viitor va fi mai bun. Fiind an de Dragon, dușmanul lor ascuns, pot fi supuși la niște obstacole.

Nativii Iepure își pot găsi un partener sau o parteneră pe timp lung. Dacă au niște examene sau interviuri e o lună de bun augur să muncească pentru asta.

5 zodii predestinate să se îmbogățească. Trec peste orice obstacol ca să ajungă unde și-au propus

Dragonii au una din lunile destul de nefavorabile. E ultima din anul chinezesc și o încheie destul de sleiți de energie. Dragonul nu e ajutat și devine foarte intolerant, fără răbdare și foarte încrâncenat, o încăpățânare care nu își are sensul.

Șarpele, în luna februarie 2024, are cea mai nocivă stea, steaua 5. Dacă la Dragon pământul nu le făcea bine, aici nu e o problemă. Șerpii trebuie să aibă grijă la planul financiar, la a nu se expune unor pericole din neatenție.

Calul are o lună foarte bună, deși Bivolul nu îl ajută într-un mod anume. Are noroc în dragoste, dar și la muncă. Oaia este într-o lună de dușman. A venit și momentul ăsta pentru ea. Chiar și așa, poate să fie mai echilibrată un pic față de lunile când se ciocnea cu anumite zodii.

Maimuțele o duc mai bine decât Oaia, deși împart energia 3, care nu trebuie neglijată. Uneori, Maimuțele sunt iritate de Bivoli. Sunt momente când se atrag sau se resping foarte tare.

Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 ianuarie 2024! Zodiile care au tras lozul cel mare la loteria astrelor

Luna este relativ bună, pentru muncă, pentru tot ce își doresc, dar cu o condiție: să nu sară la ceartă. Nu e momentul pentru schimbări de job, pentru riscuri legate de oamenii cu care interacționează.

Cocoșii, în sfârșit, au cea mai bună lună din anul de Iepure, pe care o așteptau de mult. Au o stea a prosperității deasupra lor. Câinii nu trebuie să aibă prea mari așteptări și să fie atenți la tot ce fac.

Mistreții, în schimb, vor avea mici probleme de sănătate. Le e recomandat să fie atenți în trafic.