Horoscop chinezesc Oana Hanganu: Ce se întâmplă cu lumea în Anul Câinelui de Pământ

Horoscop Oana Hanganu. Comunicare și corectitudinea vor fi absolut necesare în orice relație. Siguranța personală și securitatea națională vor fi prioritate. Adevărul va fi rostit fără menajamente, chiar dacă nu va fi, întotdeauna, “politically correct”.  

06 mart. 2018, 09:48
Horoscop chinezesc Oana Hanganu: Ce se întâmplă cu lumea în Anul Câinelui de Pământ

Potrivit astrologiei chineze, 2018 este un dominat de elementul Pământ, ceea ce înseamnă interes special acordat agriculturii, mineritului, tranzacțiilor imobiliare, dar mai ales securității teritoriului național.

Acest din urmă aspect este accentuat și de semnul zodiacal care patronează anul. Este vorba de Câine. Iar câinele își apără teritoriul. Lumea va investi, așadar, în sistemele de apărare națională și de securizare a granițelor.

Religia, spiritualitatea, educația și cercetările în domeniile medicină, chimie și biologie, precum și protejarea mediului înconjurător vor fi, de asemenea, priorități în 2018.

Comunicare și corectitudinea vor fi absolut necesare în orice relație sau parteneriat, iar  valorile tradiționale vor primi o puternică susținere din partea societății.

Câinele este un “detectiv” înnăscut, iar în anul pe care îl patronează, multe mistere vor fi deslușite și multe cazuri de corupție vor fi aduse în atenția publicului. Adevărul va fi rostit fără menajamente, chiar dacă nu va fi, întotdeauna, “politically correct”.

Donald Trump – Vladimir Putin

În ceea ce-i privește pe liderii lumii, este foarte interesantă, și din perspectivă astrologică, relația dintre Donald Trump și Vladimir Putin.

Donald Trump este născut sub semnul Câinelui de Foc, iar Vladimir Putin este Dragon de Apă.

În astrologia chineză, cele două zodii sunt în conflict. Relația dintre cei doi lideri va trece, în 2018, prin multe momente critice.

Citeşte mai multe pe huff.ro