HOROSCOP CHINEZESC 2016: Astrologul Mariana Cojocaru, previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP CHINEZESC MARIANA COJOCARU: Anul maimuţei, care începe pe opt februarie, vine cu schimbări spectaculoase. Este bine de stiut că într-un astfel de an trebuie să fim agili, isteţi, să observăm mişcările adversarului, să studiem limbajul nonverbal şi să jucăm până la ultima carte.

04 aug. 2016, 08:50

HOROSCOP CHINEZESC SOBOLANUL – Sagetator

Şobolanul are un an fructuos. Acesta va munci mult, dar niciodată un astfel de semn zodiacal nu fuge de muncă şi responabilităţi. Nativul născut în zodia Şobolanului este sfătuit să nu renunţe la vechile alianţe, chiar dacă îşi va face altele noi. Cele vechi pot avea efect de boomerang şi poate afecta norocul. Dacă vreti sa actionati cu oameni noi, sa creati noi aliante si sa atingeti obiectivele, e bine de stiut ca pe o astrograma exista două puncte chinezesti: capul si coada dragonului. Capul dragonului pentru sagetator va fi in zona carierei si zona familiei. Vor fi momente crunciale pentru o parte din nativi si familie pentru o alta parte.

EMISIUNEA INTEGRALA AICI

HOROSCOP CHINEZESC BIVOL – capricorn

Bivolul este sustinut cu tot felul de provocari si activităţi noi si care se pot dovedi prospere la final de an. Anul chinezesc incepe pe 8 februarie si se continua in 2017, deci previziunile sunt pentru prima jumatate a trimestrului din 2017. Nativii din zodia capricornului pot primi ajutor din partea unor oameni foarte valorosi. Acolo unde simtiti ca nu aveti suficienta forta puteţi apela la oamenii de valoare. 2016 e un an bun in care se spune ca blocajul vine in zona comunicarii si mesajele voastre pot sa nu fie intelese. Axa actuală a dragonului vine si puncteaza ca tot ce tine de oamenii cu valoare spirituala, cei trecuti prin viata sunt cei care va pot sustine si duce unde va doriti

HOROSCOP CHINEZESC TIGRU – varsator

Precautia e mama intelepciunii, sa nu actionati instinctiv. Este bine sa atacati dupa un plan foarte bine stabilit si numai dupa ce ati analizat fiecare detaliu, nu pentru ca nu v-ar iesi bine, dar efectul poate fi injumatatit. 2016 este anul in care voi trebuie sa puneti banii la adpost.

HOROSCOP CHINEZESC IEPURELE – Pestii

Iepurele este bine sustinut in plan relational. Pot aparea promovari, alegeri care sa va dea satisfactie. Este un an in care pot aparea si regrete dar pentru alegeri neinspirate facute in trecut. Axa dragonului ne arată calea corecta si punctele sensibile. Daca vorbim de iubire, vorbim de lucruri importante. Unii vor reusi sa isi identifice sufletul pereche, altii vor să faca noi alianţe sociale. Pentu alţii, însă, pot izbucni adevarate revolutii pe care le-ar putea provoca ei înşişi.

HOROSCOP CHINEZESC DRAGONUL – Berbec

Este un an favorabil in plan profesional, oferte noi sociale, profesionale, schimbarile ce tin de această sfera. Axa dragonului se pozitioneza intr-o zona sensibila pentru sanatate. Este o perioadă in care se spune ca dragonul se poate adapta extraordinatr si o sa profite la maxim de vulnerabilitatile adversarului.

HOROSCOP CHINEZESC ŞARPE – Taur
Nativii din zodia taurului au parte de foarte mult ajutor in situatii delicate. Acolo unde simt ca ii lasa puterile si ca nu mai pot continua, maimuta vine si da sarpelui solutii inedite in rezolvarea problemelor.

Cand simti ca ai ajuns la capatul puterilor, situaţia se poate schimba peste noapte la 180 de grade. Este mult mai bine sa nu vorbiţi foarte tare, sa fiti discreti, intelepti si sa stiti ca o mana nevazuta de undeva vine si va sustine. Bucuriile tin de realizarea unui proiect inovator.

HOROSCOP CHINEZESC CAL – Gemeni

Pot sa apara castiguri spectaculoase, poate sa apara o solutie geniala care sa îi salveze din situaţii delicate. 2016 este un an cu risc de accidente si incidente, evitati certurile si calatoriile la drum lung. 2016 este în  egala masura un an al extremelor. Unii pot fi pe cai mari si altii pot fi loviti de copitele providentiale ale cailor.

HOROSCOP CHINEZESC OAIE- Rac

Tocmai se incheie anul oii, astfel că, va trebui sa se ocupe de ea, fie de sanatate, pentru ca lasa in spate un an greu. Nativii din această zodie trebuie sa evite discutiile in contradictoriu in special la munca.
Cu cat veti fi mai diplomate, va veti pune mai bine la adapost.

HOROSCOP CHINEZESC MAIMUTA – Leu
Leului ii place sa straluiceasca, sa fie pe un piedestal. E anul lor, trebuie sa traga pentru ca planul astral le e favorabil, sa creada in ei. Este anul in care tranzactiile vor fi direct proportionale cu capacitatea lor de a lupta si reusi. Sunt foarte puternici şi au in fata un an spectaculos. Leii, de regula, pe cat sunt de puternici au puncte sensibile unde se pot lasa dusi de val. Aceşti pot primi certitudini ca se intampla anumite lucruri si ei sa creada si sa se trezeasca cu anumite minusuri.

HOROSCOP CHINEZESC COCOSUL – Fecioara

Pentru Cocos, este un an cu urcusuri si coborasuri. Nativii zodiei nu trebuie sa plece urechea la zvonuri. Aceştia trebuie să creadă în propria intuitie. Informati-va despre ceea ce vreti sa faceti, astfel că, in momentul in care intrati in campul de lupta sa stiti pentru ce luptati. Vor aparea castiguri dupa care, omul o lasa mai moale si se trezeste ca datorita curbei sinusoisale sa inregistreze si esec. Feciara poate sa isi intalneaca marea fericire, un succes notabil in plan profesional. Fecioarele care nu sunt bine pregatite se pot trezi in situaţii in care trebuie sa o ia de la capat.

HOROSCOP CHINEZESC CAINE- Balanta
Vor avea loc evenimente importante in viata personala si de familie care isi vor pune amprenta profund.
Va puteti face prieteni noi, colegi noi, ordine in agenda. Este un an in care trebuie sa realizati ca, castigurile financiare sunt moderate. Această moderatie vine datorita schimbarilor din ultima perioadă. Atentia trebuie sa fie distributiva, sa vedeti de unde ati putea fi raniti. Axa dragonului va scoate ochelarii de cal.

HOROSCOP CHINEZESC MISTRETUL – Scorpionul
Mistreţul va munci foarte mult si va avea senzatia ca benficiile sunt insuficiente si nu recompenseaza munca depusa. Poate fi realitate sau impresie însă, e bine sa se multumeasca cu ceea ce reuseste. Starea de bine, increderea, este motorul care va atrage noi beneficii. Nativii din această zodie pot realiza multe atât în zona carierei, cât şi în cea a familiei. E important sa lupte si sa nu lase garda jos.