HOROSCOP chinezesc săptămâna 29 aprilie-5 mai 2019. Bivolii au parte de momente dificile, Tigrii se concentrează pe distracţie

HOROSCOP. Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 29 aprilie – 5 mai 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

27 apr. 2019, 10:01
HOROSCOP chinezesc săptămâna 29 aprilie-5 mai 2019. Bivolii au parte de momente dificile, Tigrii se concentrează pe distracţie

HOROSCOP Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

HOROSCOP Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret. Motto-ul anului 2019 este „Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa.

Citeşte şi Cum să mănânci de Paşte ca să nu ajungi la spital. Ce combinaţii să eviţi

HOROSCOP Șobolan

HOROSCOP Iata o saptamana destinata pentru a face lucruri. Vino la zi cu toate acele proiecte si sarcini de facut pe care le-ai tot amanat si incepe si lucruri noi. Energii puternice pamantesti iti permit sa dezvolti o relatie speciala in directia in care doresti sa evolueze. In alta ordine de idei, ti se recomanda sa dai dovada de tact cand un aspect de familie reapare in mintea ta. Ca totul sa se rezolve si aseze bine, tu esti cel/cea care sa dai dovada de spirit echitabil si de corectitudine.

HOROSCOP Bivol

HOROSCOP Persevereaza daca consideri ca unele lucruri sunt cam dificile in aceasta saptamana. Unele atitudini ciudate ti-ar putea incetini ritmul la munca. Nu lua nimic personal pentru ca oamenii au tot felul de stresuri care ruleaza in viata lor care nu au nicio legatura cu tine. Spre mijlocul saptamanii, vor fi vesti bune sau interesante. Este ceva de sarbatorit la finele saptamanii. De ce nu ai planifica o reuniune speciala ?

HOROSCOP Tigru

HOROSCOP Macar doar pentru o vreme de ce nu iti pui toate problemele deoparte si sa te concentrezi pe a te distra si bucura ? In toata goana care implica nevoile altor oameni si sarcini necesare de facut, ai cam uitat de tine. Este timpul sa rectifici asta. Dupa mijlocul saptamanii, vei fi imputernicit sa reglezi unele tensiuni existente intr-o relatie de iubire sau situatie de familie. Relaxeaza-te in weekend.

Continuarea horoscopului pe kfetele.ro.