HOROSCOP CHINEZESC SEPTEMBRIE 2017: Confuzii, neînţelegeri, despărtiri şi noi începuturi – Previziuni COMPLETE

Citeste previziunile tale astrale din zodiacul chinezesc pentru luna septembrie 2017.

01 sept. 2017, 07:31
HOROSCOP CHINEZESC SEPTEMBRIE 2017: Confuzii, neînţelegeri, despărtiri şi noi începuturi – Previziuni COMPLETE

SOBOLAN

Luna aceasta este foarte potrivita pentru experiente culturale, pentru explorarea lor mai in amanunt. Participati la conferinte pe teme de interes, vizitati obiective de interes, faceti ceea ce simtiti ca va confera placere. Nu va fi nevoie sa fortati nota in aceasta privinta, fiindca totul va veni de la sine. Din punct de vedere profesional, este posibil sa apara unele neintelegeri in privinta chestiunilor laborale, pentru care va trebui sa raspundeti fara intarziere. Daca sunteti siguri ca aveti dreptate, veniti cu argumentele potrivite pentru a va sustine punctul de vedere. Daca aveti indoieli, recunoasteti-va greselile si participati activ la remedierea situatiei. In ceea ce priveste finantele, starea de lucruri nu pare sa se inrautateasca.

BIVOL

Circumstantele va vor aduce in centrul atentiei, in mai multe randuri pe parcursul acesti luni, iar acest lucru nu va incanta prea mult. Va place viata mai retrasa, departe de luminile reflectoarelor. Cand sunteti pusi intr-o astfel de situatie, cand sunteti adusi in fata, reactionati imprevizibil, iar acest lucru va afecteaza relatiile cu cei din jur. In plan profesional, veti experimenta frecvent relatii disfunctionale cu persoanele alaturi de care va desfasurati activitatea de zi cu zi. In cazul in care vor aprea probleme legate de munca, este putin probabil ca reactia voastra va fi moderata. Ar fi bine, totusi, sa va infranati impulsurile, in functie de context si de persoanele cu care veti avea de-a face.

TIGRU

Viata sociala va cunoaste o activitate mult crescuta fata de perioada anterioara. La fel si viata profesionala, domeniu in care veti fi pusi in situatia de a lua, in numeroase randuri, initiativa, si de a va pune in valoare calitatile de lider. Nu va va displace deloc sa fiti vioara intai, mai ales ca, in unele cazuri, poate fi vorba despre o obisnuinta; insa activitatea sustinuta va poate solicita foarte mult din punct de vedere fizic si mental, ceea ce poate duce la oboseala cronica si chiar la probleme de sanatate. O alta problema ce ar putea sa apara ca urmare a unei activitati profesionale sustinute, va fi aceea legata de neglijarea familiei.

IEPURE

Nervozitatea nu prea va este caracteristica, asa ca cei din jur vor fi foarte uimiti sa va vada intr-o astfel de stare. Apopae ca nu va gasiti locul, va este greu sa va linistiti, de aceea va fi o perioada dificila si foarte greu de suportat, atat din perspectiva voastra, cat si a celor dein jurul vostru, familie sau colegi de serviciu. Poate fi si ca urmare a unui context iritant, dar poate fi si din cauza unor disfunctionalitati fizice, ca, de pilda, lipsa vitamiei B1 sau a magneziului din organism. Viata profesionala se anunta a fi foarte productiva. Veti fi pusi in situatia de a munci mult, insa si satisfactiile vor fi pe masura. Munca in echipa va fi foarte importanta. Organizati-va cat mai bine ceea ce aveti de facut, astfel incat sa va ramana timp si pentru voi insiva.

DRAGON

Unele frictiuni este posibil sa apara intre voi si anumite persoane situate in apropierea voastra, mai ales la inceputul lunii, cand atmosfera astrala este ceva mai agitata. Poate fi vorba atat de membrii familiei, cat si de vecini sau colegi de munca, persoane cu care va veti intalni frecvent pe parcursul acestei perioade de timp. Partea proasta este ca, psihicul vostru suprasolicitat nu va va da posibilitatea sa actionati rational, astfel ca, din pacate, temperamental vostru vulcanic risca sa erupa in multe randuri, in diverse contexte. Impulsivitatea necontrolata va face, insa, destul de mult rau.

SARPE

Daca veti incepe sa bateti campii sau veti incerca sa va ocupati de prea multe lucruri dintr-o data, nu veti reusi niciodata sa va atingeti obiectivele importante. Trebuie sa prioritizati si sa va concentrati pe o singura varianta pe care v-ati propus-o, altfel veti fi dezamagiti destul de curand de turnura pe care ar putea-o lua lucrurile. Fiti perseverenti, nu va descurajati de la primele semne de dificultate! Mentineti-va linia proprie si nu schimbti directia decat in conditiile in care, cu obiectivitate, constatati ca ati facut o alegere gresita. Alegerea persoanei potrivite care sa va stea alaturi se va dovedi foarte dificila, in aceasta perioada.

Citeste continuarea aici.