HOROSCOP: Cine te urăşte, în funcţie de zodia ta

Calităţile tale pot atrage invidia şi răutatea unor persoane nu prea evoluate. Descoperă ce tip de oameni ajung să te urască, în funcţie de zodia ta, şi află cum să-i scoţi din viaţa ta.

01 apr. 2013, 07:01
HOROSCOP: Cine te urăşte, în funcţie de zodia ta

Berbec. Pe tine te urăsc în general oamenii timizi, care sunt invidioşi pe felul tău de-a fi.

Taur. Persoanele care nu sunt la fel de talentate ca şi tine în diverse domenii, care nu se fac la fel de uşor plăcute ar putea să te urască în tăcere.

Gemeni. Pe tine te urăsc cei care vor să fie în centrul atenţiei şi au senzaţia că tu acaparezi lumina reflectoarelor.

Rac. Eşti o persoană foarte iubitoare, eşti protejată de toţi cei pe care i-ai ajutat la un moment dat. Acest lucru ar putea să-i deranjeze pe cei care se simt daţi la o parte.

Leu. Persoanele invidioase care nu reuşesc să-ţi vadă calităţile sunt cele care ar putea să te urască din umbră.

Fecioară. Vrei ca totul să iasă bine pentru că eşti o adevărată perfecţionistă. Dar cei pe care trebuie să-i corectezi sunt şi cei care te urăsc.

Balanţă. Te înţelegi bine cu toată lumea pentru că eşti diplomată şi prietenoasă. Dar tocmai această atitudine a ta poate atrage atenţia unora care nu sunt la fel de populari.

Scorpion. Cei care sunt invidioşi pe puterea ta de conducere şi pe capacitatea ta de a fermeca oamenii sunt şi cei care te urăsc în tăcere.

Săgetător. Eşti foarte popular în grupul tău de prieteni, iar asta îi poate deranja pe cei care nu se distrează la fel de bine.

Capricorn. Persoanele care se simt ameninţate de ambiţia şi determinarea de care dai dovadă ajung să te urască.

Vărsător. Pe tine te urăsc cei care nu acceptă adevărul, cei care se tem să fie contrazişi şi care rămân adesea fără argumente solide.

Peşti. Te urăsc cei care nu sunt în stare să-ţi înţeleagă complexitatea emoţională. Ei nu văd dincolo de aparenţe şi nu reuşesc să te înţeleagă.