HOROSCOP: Cine te va trăda în viaţă, în funcţie de zodie. Prietenii, iubitii şi rudele, în top

Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului este tradat in viata cel putin o data de catre o persoana de la care acel nativ nu se va astepta la asa ceva. Mai mult, se pare ca prietenii, iubitii sau rudele sunt cei care isi tradeaza cel mai des apropiatii.

23 ian. 2015, 07:13
HOROSCOP: Cine te va trăda în viaţă, în funcţie de zodie. Prietenii, iubitii şi rudele, în top

Totodata, se pare ca anumiti nativi ai zodiacului au o predispozitie de a fi tradati de anumite persoane pe care le intalnesc pe parcursul vietii.

Asadar uite cine te va trada in viaata,in functie de zodie:

BERBEC
Berbecii vor fi tradati, in principiu, de doua ori in viata. Insa cele doua momente cand vor pati asa ceva vor fi naucitoare pentru ei. Astrologii sustin ca cea mai mare probabilitate este ca berbecii sa fie tradati de o ruda de gradul intai de doua ori in aceeasi viata. Asadar, mare atentie in cine va puneti increderea.

TAUR
Taurii se pare ca nu au noroc deloc in dragoste. Se pare ca isi imping iubitii sau iubitele sa ii tradeze foarte des. In cazul Taurilor, tradarea din partea persoanei iubite vine aproape in orice relatie, pana la o varsta destul de inaintata cand vor fi invatat cum sa-si aleagapartenerii.

GEMENI
Gemenii, din cauza faptului ca sunt placuti de foarte multi oameni, sunt tradati cel mai des de prieteni. Sufera cel putin 3 tradari majore in viata din partea celor mai buni prieteni ai lor iar acest lucru ii va face ca in ele din urma sa devina destul de selectivi.

RAC
Racii au sanse mari sa fie tradati de prorpii frati sau surori. Acest lucru se intampla doaro data in viata sustin astrologii, fiind de ajuns ca sa isi invete lectia.

LEU
Leii vor fi tradati doar o data in viata in mod puternic. Este vorba despre o tradarea unui partener de afaceri pe care acestia se bazeazala un moment dat in viata lor care ii va calca in picioare.

FECIOARA
Fecioarele vor fi tradate de multe ori de catre rude de gradul 2 sau 3. Fac deseori greseala de a isi pune increderea in aceste persoane si acest lucru ii va face sa aiba de suferit in special pe plan financiar.

Citeste mai mult pe lyla.ro