Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Peşti cu bărbatul din Scorpion

Publicat: Miercuri, 14 Mai 2014 22:38 // Actualizat: Miercuri, 14 Mai 2014 22:38 // Sursa: romaniatv.net

HOROSCOP: Sunt două semne de apă care se potrivesc în plan amoros. Scorpionul este guvernat de Pluto şi Marte, iar zodia Peşti este guvernată de Neptun şi Jupiter.

HOROSCOP: Ceea ce îi aduce pe aceşti nativi împreună este profuzimea emoţiilor şi sentimentelor lor.
Bărbatul din zodia Scorpion este misterios, având adesea planuri foarte bine puse la punct, pe care le împătăşeşte numai acelor persoane care trec de “filtrul” lor sensibil şi care se dovedesc că pot înţelege fără să judece.

Iar femeia din zodia Peşti, cu atitudinea ei visătoare şi idealistă, este cu siguranţă un bun confident.

Nativa din Peşti are nevoie într-o relaţie să i se amintească des că este iubită şi apreciată. Iar bărbatul din Scorpion poate da dovadă de multă afecţiune atunci când simte că persoana de lângă el îi este dedicată trup şi suflet, şi mai ales că nu are nimic de ascuns.

Împărtăşirea secretelor reprezintă pentru bărbatul din Scorpion o dovadă supremă de încredere şi afecţiune. Din acest motiv nu va tolera o parteneră de viaţă care nu-i spune adevărul sau care se confesează altora.

Provocarea în această relaţie ar putea veni din partea ambiţiei nemărginite de care dă dovadă bărbatul din Scorpion. Iar dacă nativa din zodia Peşti nu are planuri la fel de clare, este posibil ca relaţia să aibă de suferit.

Sursa: eva.ro

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 15 mai horoscop 2014 horoscop azi horoscop compatibilitati
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 mai 02:29
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Tiny.Cc/RoML

Esti Captivat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://Tiny.Cc/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti beneficia de Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://Tiny.Cc/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Alege link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://Tiny.Cc/RoML
14 mai 23:00
...Scorpionul este guvernat de Pluto şi Marte, iar zodia Peşti este guvernată de Neptun şi Jupiter. <a target=_self href="http://www.romaniatv.net/horoscop-compatibilitatea-femeii-din-zodia-pesti-cu-barbatul-din-scorpion_145084.html" …read more" /> ...
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H