Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Peşti cu bărbatul din Scorpion

HOROSCOP: Sunt două semne de apă care se potrivesc în plan amoros. Scorpionul este guvernat de Pluto şi Marte, iar zodia Peşti este guvernată de Neptun şi Jupiter.

14 mai 2014, 19:38
Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Peşti cu bărbatul din Scorpion

HOROSCOP: Ceea ce îi aduce pe aceşti nativi împreună este profuzimea emoţiilor şi sentimentelor lor.
Bărbatul din zodia Scorpion este misterios, având adesea planuri foarte bine puse la punct, pe care le împătăşeşte numai acelor persoane care trec de “filtrul” lor sensibil şi care se dovedesc că pot înţelege fără să judece.

Iar femeia din zodia Peşti, cu atitudinea ei visătoare şi idealistă, este cu siguranţă un bun confident.

Nativa din Peşti are nevoie într-o relaţie să i se amintească des că este iubită şi apreciată. Iar bărbatul din Scorpion poate da dovadă de multă afecţiune atunci când simte că persoana de lângă el îi este dedicată trup şi suflet, şi mai ales că nu are nimic de ascuns.

Împărtăşirea secretelor reprezintă pentru bărbatul din Scorpion o dovadă supremă de încredere şi afecţiune. Din acest motiv nu va tolera o parteneră de viaţă care nu-i spune adevărul sau care se confesează altora.

Provocarea în această relaţie ar putea veni din partea ambiţiei nemărginite de care dă dovadă bărbatul din Scorpion. Iar dacă nativa din zodia Peşti nu are planuri la fel de clare, este posibil ca relaţia să aibă de suferit.

Sursa: eva.ro