HOROSCOP: Compatibilitatea femeii din zodia Săgetător cu bărbatul din Balanţă

HOROSCOP: Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter, iar Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus.

04 feb. 2014, 14:55
HOROSCOP: Compatibilitatea femeii din zodia Săgetător cu bărbatul din Balanţă

HOROSCOP: Aceşti doi nativi ar putea avea o relaţie interesantă, dar stabilitatea în cuplu este problema majoră pentru ei.

Firea independentă, adesea rebelă a nativei din zodia Săgetătorului este pe aceeaşi lungime de undă cu latura sociabilă a bărbatului din Balanţă.

Cei doi nativi găsesc rapid elemente comune, care îi aduc împreună. Discuţiile interminabile dintre aceşti doi nativi, pe teme cât mai diverse, îi apropie cu uşurinţă.

Sunt sociabili, prietenoşi şi pot avea un grup impresionant de prieteni. Ambii nativi iubesc călătoriile, diversitatea şi oamenii.

Dar ceea ce îi dezbină pe cei doi parteneri într-o relaţie este egoismul de care poate da uneori dovadă nativa din Săgetător atunci când urmăreşte un ţel personal, dar şi lipsa de iniţiativă a bărbatului din Balanţă, care evită să facă paşi importanţi, care ar putea duce relaţia către un nou nivel.

Astfel de provocări sunt destul de dificil de depăşit pentru acest cuplu, din care lipseşte până la urmă stabilitatea şi capacitatea de a-şi construi împreună un viitor, scrie eva.ro.