HOROSCOP: Compatibilitatea femeii din zodia Săgetător cu bărbatul din Berbec

HOROSCOP: Cei doi nativi au multe elemente în comun, dar nu reuşesc să găsească echilibrul în relaţie.

21 ian. 2014, 14:53
HOROSCOP: Compatibilitatea femeii din zodia Săgetător cu bărbatul din Berbec

HOROSCOP: Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter, planeta norocului şi a expansiunii. Femeile născute în această zodie sunt sociabile, prietenoase şi mereu în mişcare. Iubesc oamenii şi viaţa, sunt tolerante şi au o gândire foarte deschisă. Adoră călătoriile, în special cele în străinătate.

Într-o relaţie, femeia din Săgetător are nevoie de libertate. Spaţiul personal este extrem de important pentru această nativă, iar relaţiile stricte care îi limitează dezvoltarea o deprimă pur şi simplu.

Pentru că se plictiseşte destul de repede, are nevoie de cât mai multă diversitate, experienţe noi şi călătorii. Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte, planeta acţiunii, a impulsivităţii şi a forţei brute. O relaţie între un nativ din zodia Berbecului şi o femeie din Săgetător decurge aparent perfect, pentru ca la scurt timp să şi apară problemele.

Din acest cuplu lipseşte echilibrul şi armonia. Niciunul dintre cei doi nativi nu este dispus să cedeze sub nicio formă, iar conflictele apar din cele mai banale motive. Şansele ca relaţia să dureze sunt destul de mici. Sunt favorizate mai mult relaţiile de pritenie între aceşti nativi, decât cele amoroase.

Sursa: eva.ro